Sari direct la conținut

FOTO Armand: „Am găsit nereguli care nu s-au văzut până acum”. Primarul publică o eroare descoperită în procesele-verbale

HotNews.ro
Clotilde Armand, Foto: AGERPRES
Clotilde Armand, Foto: AGERPRES

Clotilde Armand reclamă că alegerile la Sectorul 1 au fost „profund viciate” și cere din nou numărătoarea voturilor. Ea a vrut să depună plângere penală la ICCJ împotriva lui Toni Greblă, președintele Autorității Electorale Permantente, însă nu a putut pentru că se încheiase programul cu publicul. Ulterior, Armand a publicat pe Facebook un proces-verbal care ar arăta că a fost furată la numărătoare.

„Am venit aici ca să trag un semnal de alarmă şi ca să depun o plângere împotriva domnului preşedintelui AEP Toni Greblă, pentru abuz în serviciu, pentru modul defectuos în care au fost organizate alegerile şi pentru instigare la fals în acte oficiale. Toni Greblă a patronat un adevărat haos electoral. Ce se întâmplă e o pată neagră asupra democraţiei din România”, a spus Clotilde Armand la ICCJ, cu ocazia încercării de a depune plângerea.

Primarul Sectorului 1 susține că trebuie renumărate voturile din mai multe secții de votare, întrucât modul în care au fost validate rezultatele nu este conform cu realitatea din secții.

„Am găsit nereguli care nu s-au văzut până acum, pentru că aceste alegeri au fost profund viciate în modul lor de organizare. Acesta este mesajul meu. Eu nu am nicio problemă să recunosc un rezultat, absolut nicio problemă, dar vreau ca aceste alegeri să fie corecte. Dacă alegerile sunt fraudate, atunci de ce ne ducem la vot?”, a afirmat Clotilde Armand.

„Deja am surprins reprezentanţi PSD, adică al partidelor la putere, care umblau în saci”, a mai spus Armand susținând că acest lucru a avut loc noaptea trecută când voturile s-au aflat sub paza jandarmilor.

Ulterior acestor declarații, Clotilde Armand a publicat pe Facebook o imagine cu două procese-verbale cu date diferite, deși proveneau de a aceeași secție, nr.31. Armand susține că voturile ei au fost transferate inițial unui alt candidat, eroarea fiind ulterior corectată.

„Prima secție sesizată de noi și renumărată (Secția nr. 31), prima fraudă majoră dovedită și corectată. BES Sector 1 a demontat falsul în acte oficiale și a încărcat procesul- verbal corect.

Amintesc că un număr de 195 de voturi pe care le-am primit de la locuitorii Sectorului 1 au fost transferate din pix către candidatul Blocului Suveranist Român. Le-am recuperat.

Lupta continuă”, a scris Clotilde Armand.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro