Sari direct la conținut

FOTO Cum a transformat furtuna din București Arena Națională după concertul Coldplay

HotNews.ro

La 22.45 Arena Națională din București era plină ochi, cu cei 50.000 de oameni care au participat la concertul Coldplay. La puțin după 23.00 în locul publicului și al membrilor formației rock britanice era un covor de gheață.

Grindină pe Arena Națională, la scurt timp după concertul Coldplay / Sursă foto: Captură Facebook Meteoplus

Pentru cei care au participat la concertul Coldplay, ploaia a coincis cu momentul în care tânărul artist Babasha a urcat pe scenă pentru a cânta alături de Chris Martin. Oamenii, spre deosebire de miercuri, au aplaudat și au dansat alături de artiști. Concertul s-a încheiat la scurt timp după ce solistul Coldplay a spus: ”Mulțumesc, sunteți cel mai buni public ever” și apoi s-a stârnit furtuna.

Două mesaje Ro Alert consecutive de vreme rea au fost emise joi seară în București, al doilea prelungind perioada de avertizare până după miezul nopții și a venit când publicul ieșea din Arena Națională.

„Avertizare meteorologică de grindină de diminesiuni medii, posibil mari, vijelie cu rafale ce vor depăși 70-90 km/h, frecvente descărcări electrice, averse torențiale. Perioada de manifestare: 23:20-00:30”.

Potrivit paginii Meteoplus, la ora 23.15, pe scena de la Arena Națională nu mai era decât grindină.

INTERVIURILE HotNews.ro