Sari direct la conținut

​FOTO Masini avariate pe Calea Victoriei din Capitala dupa ce bucati de gheata au cazut de pe acoperisul magazinului Victoria

HotNews.ro
Masini lovite de gheata pe Calea Victoriei, Foto: Hotnews
Masini lovite de gheata pe Calea Victoriei, Foto: Hotnews

Cateva masini au fost avariate, luni, in centrul Capitalei dupa ce mai multe bucati de gheata au cazut de pe acoperisul magazinului Victoria de pe Calea Victoriei. Cel putin doua autoturisme au suferit avarii semnificative. La fata locului s-au deplasat agenti de politie, iar zona afectata de caderi a fost delimitata cu o banda de plastic.

Obligatie pentru persoane fizice si firme: Turturii, curatati in maxim 24 de ore de la oprirea ninsorii

Reamintim ca normele in vigoare obliga, potrivit HCGMB nr.120/2010, persoanele fizice si juridice ca, pe timp de iarna, sa indeparteze turturii formati la nivelul acoperisului imobilului, sa curete – in maxim 24h dupa incetarea ninsorii- zapada depusa si gheata formata de pe trotuarele aferente imobilelor unde domiciliaza sau unde isi desfasoara activitatea, a sediilor de firma, a curtilor sau terenurilor detinute, astfel incat traficul pietonal sa se desfasoare in conditii normale.

La imobilele in care la parter functioneaza societati comerciale sau prestatori de servicii, obligatiile mentionate revin acestor unitati pe timpul functionarii lor.

Ignorarea respectivelor prevederi de catre persoanele fizice constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 200 lei la 500 lei, iar pentru persoanele juridice, amenzile se incadreaza intre 500 lei si 2.000 lei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro