Sari direct la conținut

​FOTOGALERIE Primaria Constanta vrea sa sponsorizeze "Fashion TV Summer Festival Mamaia", eveniment care ar fi finantat din umbra de Nicu Gheara, prieten apropiat al primarului Radu Mazare

HotNews.ro
, Foto:
, Foto:

Primaria din Constanta intentioneaza sa sponsorizeze „Fashion TV Summer Festival Mamaia”. Presa a scris in nenumarate randuri ca finantatorul din umbra al festivalului este controversatul Nicu Gheara. In plus, prietenia dintre primarul Constantei, Radu Mazare, si Nicu Gheara nu este secreta, cei doi petrecand vacanta de iarna impreuna, in Austria, la Kitzbuhel. Imagini cu cei doi „la un gratar” au fost puse chiar pe blogul lui Nicu Gheara.

In Monitorul Oficial din 28 martie a fost publicat programul anual al Primariei Constanta referitor la finantarea nerambursabila a programelor sportive si culturale de interes public, scriu jurnalistii de la ziuaconstanta.ro. Potrivit documentului, in 2013, Primaria vrea sa dea 6,6 milioane de lei pentru finantarea acestui tip de evenimente:

– 1,8 milioane vor fi alocati pentru evenimente sportive: volei barbati, volei fete, diferite proiecte in cadrul programelor „Promovarea sportului de performanta”, „Sportul pentru toti”, „Campionatul Mondial de Pescuit Sportiv Crap”.

– 4,7 milioane lei pentru evenimente culturale: „Fashion TV Summer Festival Mamaia”, „Caravana Turismului Fashion TV”, „Carnavalul Mamaia”, „Faleza Fanteziei”, „Ziua Recoltei”, „Festivalul Mamaia Copiilor”, „Oraselul Copiilor”, precum si pentru diferite activitati cultural-educative, de invatamant, stiintifice-cercetare, umanitare, religioase, asistenta sociala.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro