Sari direct la conținut

Franta, Lille: Trei romani fara adapost au impiedicat un jaf armat. "Iata o informatie care va inlatura multe prejudecati", scrie presa franceza

HotNews.ro

Trei romani fara adapost care dormeau intr-o parcare a unei benzinarii din orasul francez Lille, in noaptea de vineri spre sambata, nu au ezitat sa se arunce asupra unui individ inarmat care incerca sa jefuiasca o studenta. „Iata o informatie care va inlatura, fara indoiala, multe prejudecati, cel putin provizoriu”, isi incep stirea ziaristii de la La voix du Nord.

In jurul orei 1 noaptea, studenta s-a oprit la o benzinarie si, in timp ce efectua plinul, un barbat s-a apropiat de ea, inarmat cu un pistol automat, incercand sa o jefuiasca. Victima s-a opus si a inceput sa tipe.

Treziti din somn, cei trei romani nu au ezitat nici o secunda. „In ciuda pericolului, s-au indreptat in viteza spre agresor. Acesta a luat-o la fuga”, scriu ziaristii francezi, care noteaza ca atacatorul a fost arestat la putin timp dupa incident.

Mehdi Jabbari, in varsta de 19 ani, are deja un cazier impresionant – sase condamnari.

„Nu sunt violent, nu stiu de ce am facut asta, a fost un moment de nebunie. Bausem”, a spus el, in fata judecatorului, cerand o amanare pentru a-si pregati apararea.

Tanarul a fost arestat preventiv. Procurorul Michel Isbled a argumentat: „Ar fi capabil sa o ia de la capat daca ii vine din nou cheful”. Mehdi Jabbari va fi judecat la sfarsitul lunii iunie.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro