Sari direct la conținut

Galaţi: Un copil de 9 ani a murit, sub privirile părnților, după ce a căzut cu bicicleta pe faleza superioară a Dunării

HotNews.ro
Faleza din Galati, Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei
Faleza din Galati, Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Un copil de 9 ani a murit după ce a căzut de pe bicicletă, pe faleza superioară a Dunării din Galaţi, sub privirile părinţilor şi a unui frate, iar ghidonul l-a lovit puternic în gât. Incidentul a avut loc duminică seară, pe trotuarul aferent bulevardului Marea Unire, din municipiul Galaţi, în zona unui parc intens circulat, relatează News.ro

Conform IPJ Galaţi, din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi s-a stabilit faptul că minorul se deplasa pe o bicicletă pe aleea pietonală de pe bulevardul Marea Unire, dinspre zona Trecere Bac către strada Prelungirea Traian, iar când a ajuns în zona parcului Viva, s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut, autoaccidentându-se.

La scurt timp după producerea acestui accident, minorul şi-a pierdut cunoştinţa şi a intrat în stop cardio respirator, iar echipajul medical sosit la faţa locului, după aplicarea manevrelor de resuscitare, l-au transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Galaţi, unde, din păcate, băieţelul a decedat.

La momentul producerii accidentului minorul era însoţit de părinţii săi şi de un frate care se plimba alături de el, tot pe o bicicletă.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească împrejurările în care s-a produs acest tragic accident rutier.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro