Sari direct la conținut

FOTO George, Charlotte și Louis – mesaj pentru prinţul William, de Ziua Tatălui. Fotografia postată de familia regală britanică

HotNews.ro
FOTO George, Charlotte și Louis – mesaj pentru prinţul William, de Ziua Tatălui. Fotografia postată de familia regală britanică
George, Charlotte și Louis - cei trei copii ai prinților de Wales (Foto: Shutterstock Editorial / Profimedia)

O fotografie cu cei trei copii ai moştenitorului tronului britanic, prinţul William, şi ai soţiei sale Kate – însoţită de mesajul „Te iubim, papa” – a fost difuzată duminică, cu prilejul Zilei Tatălui, relatează Reuters.

Fotografia îi înfăţişează pe cei trei copii – prinţul George (10 ani), prinţesa Charlotte (9 ani) şi prinţul Louis (6 ani) – îmbrăţişându-l pe William pe o plajă, toți surprinși cu spatele la obiectiv și privind spre mare.

Nota explicativă a fotografiei precizează că aceasta a fost realizată de Kate şi conţine mesajul: „Te iubim, papa! La mulţi ani de Ziua Tatălui!”, urmat de două inimioare roşii şi inițialele G, C & L.

Fotografia a fost publicată la o zi după ce Kate, prinţesa de Wales a Marii Britanii, a avut prima sa apariţie publică după ce a dezvăluit că urmează un tratament împotriva cancerului.

Kate, William şi copiii li s-au alăturat regelui Charles şi celorlalţi membri ai familiei regale în balconul Palatului Buckingham pentru a saluta mulțimile, după ce au asistat la parada militară „Trooping the Colour”, care celebrează ziua de naştere oficială a monarhului britanic.

Foto: BENJAMIN CREMEL / AFP / Profimedia

Prinţesa Kate, în vârstă de 42 de ani, a petrecut două săptămâni în spital în luna ianuarie în urma unei intervenţii chirurgicale abdominale. Două luni mai târziu, a anunţat printr-un mesaj video că a fost identificată prezenţa cancerului, iar ca atare urmează chimioterapie preventivă.

Deşi face în continuare tratament, prinţesa a anunțat vineri că va putea participa la evenimentul „Trooping the Colour” întrucât face progrese, cu toate că „nu a ieșit încă din impas”.

Într-un alt mesaj, publicat tot duminică, cuplul princiar a postat o fotografie care îl înfăţişează pe William pe când era copil jucând fotbal cu tatăl lui, Charles.

INTERVIURILE HotNews.ro