Sari direct la conținut

Gest emoționant al lui Robin Williams, dezvăluit la 10 ani după moartea sa

HotNews.ro
Gest emoționant al lui Robin Williams, dezvăluit la 10 ani după moartea sa
Robin Williams alături de Mara Wilson, care a jucat unul dintre copiii personajului său din filmul „Mrs. Doubtfire”, FOTO: Rights Managed / Mary Evans Picture Library / Profimedia

Actrița Sally Field, partenera regretatului Robin Williams din filmul „Mrs. Doubtfire”, a dezvăluit după 10 ani de la moartea tragică a acestuia un gest emoționant pe care l-a făcut pentru ea în timpul filmărilor la lungmetrajul de comedie, relatează Variety.

„Nu am împărtășit niciodată povestea asta”, a explicat Field, care în filmul din 1993 a jucat-o pe soția personajului interpretat de Robin Williams în comedia emoționantă despre un bărbat care încearcă să își salveze căsnicia printr-o soluție extremă.

„Eram în rulota din afara sălii de judecată la care filmam scena divorțului. Tatăl meu avusese un atac cerebral cu câțiva ani înainte și era într-un centru de îngrijire a vârstnicilor. Am primit un telefon de la medic care mi-a spus că tatăl meu s-a stins din viață – un AVC masiv. M-a întrebat dacă vreau să fie pus pe resuscitator. I-am spus că ‘Nu, el nu și-a dorit asta. Doar dați-i drumul. Și te rog apleacă-te și spune-i: Sally își ia rămas-bun’”, a relatat actrița într-un interviu acordat revistei Vanity Fair.

„Evident, am fost devastată. Am ieșit pe platoul de filmare încercând cu toată tăria mea să interpretez. Nu plângeam. Robin a venit la mine, m-a tras deoparte de pe platou și m-a întrebat: ‘Ești în regulă?’”, a povestit Field.

Sally Field alături de Robin Williams în filmul „Mrs. Doubtfire” din 1993, FOTO: Rights Managed / Mary Evans Picture Library / Profimedia

Reacția lui Robin Williams la tragedia colegei sale

Ea a dezvăluit că în cele din urmă i-a spus lui Williams ce s-a întâmplat și că răspunsul său a fost: „Dumnezeule, trebuie să te scoatem de aici chiar în momentul acesta”.

„Și a făcut ca asta să se întâmple – ei au filmat fără personajul meu pentru restul zilei. Am putut să merg acasă, să îl sun pe fratele meu și să fac pregătirile necesare”, a subliniat actrița.

„Este o latură a lui Robin pe care oamenii nu prea o știau: El era foarte sensibil și intuitiv”, a explicat ea.

Robin Williams, unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați actori ai generației sale, a murit pe 11 august 2014. Ancheta oficială a stabilit că actorul și-a luat viața după ce a suferit timp de mai mulți ani de depresie.

INTERVIURILE HotNews.ro