Sari direct la conținut

Gigi Becali l-a sunat pe George Simion când era live la HotNews: „Da, nea Gigi, dau un interviu”

Gigi Becali l-a sunat pe George Simion când era live  la HotNews: „Da, nea Gigi, dau un interviu”
Gigi Becali la conferinta de prezentare a noului antrenor de la FCSB, desfasurata la sediul din Aleea Alexandru din Bucuresti, miercuri 5 iunie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Candidatul AUR la prezidențiale a fost sunat joi, în timp ce se afla în direct la emisiunea politică HotSpot, de Gigi Becali. Simion a răspuns.

„Uitați, mă sună domnul Becali în direct la dumneavoastră”, a spus Simion, înainte să răspundă la telefon. 

„Da, nea Gigi, sunt la HotNews, dau un interviu. Da, vreau să mergem, bine, mă anunți unde să vin. Bine, la Dealul Patriarhiei. Nu, vin eu la Dealul Patriarhiei. Termin la Victoriei și vin la Dealul Patriarhiei”, i-a spus George Simion lui Gigi Becali, în direct.

Preşedintele AUR, George Simion, este prezent, joi, de la ora 11.00, în studioul HotNews.ro, pentru a vorbi despre strategia sa la alegerile prezidenţiale, despre controversele pe care acţiunile sale le-au adus în spaţiul public şi pentru a răspunde la întrebările cititorilor noştri. Candidatul AUR în bătălia pentru Cotroceni este invitat la podcastul politic HotSpot.

Podcastul politic HotSpot este realizat de jurnalistul Laurenţiu Ungureanu, va fi difuzat live, în fiecare joi, de la ora 11.00 şi poate fi urmărit pe site-ul HotNews.ro, pe YouTube şi Facebook, iar principalele declaraţii vor fi transmise în regim LIVETEXT. 

George Simion a fost întrebat dacă este conștient că sunt foarte mulți români care se tem ca el să devină președinte. Liderul AUR a spus că știe, dar că este rezultatul manipulării.

INTERVIURILE HotNews.ro