Sari direct la conținut

Gorghiu: Asocierea PNL cu PSD, una raţională. Ne place sau nu, e singura care poate ţine în echilibru această ţară

HotNews.ro
Alina Gorghiu, Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Alina Gorghiu, Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu susține despre coaliţia cu PSD că asocierea cu acest partid a avut şi dezavantaje pentru că electoratul liberal a înţeles mai puţin această coaliţie, dar că „a fost soluţia raţională” și că „e singura soluție care poate ţine în echilibru această țară”.

„Ne-am asumat această coaliţie la guvernare, această rotativă, am avut 4 ani de zile premier liberal şi am reuşit să creştem de trei ori pensiile, am avut cele mai mari investiţii străine în economie, cea mai mare creştere economică, lucruri bune. Sigur că asocierea cu PSD a avut şi dezavantaje, electoratul nostru a înţeles mai puţin această coaliţie, pe de altă parte a fost soluţia raţională. Ne place sau nu ne place, această asociere e singura care poate ţine în echilibru această ţară în această perioadă”, a declarat Gorghiu, duminică seară, la B1, Tv, conform News.ro.

Ea a spus că întrebarea este ceea ce vor face pe viitor, răspunsul fiind ca această coaliție să „garanteze” publicului de drepta că „nu va lăsa un partid extremist să ajungă la putere”.

Întrebată despre măsurile pe care Marcel Ciolacu vrea ca Guvernul să își asume răspunderea în Parlament, deși nu se știe exact cum arată, Alina Gorghiu a răspuns: „Important este ce scrie şi care sunt măsurile, spiritul liberal vine din aceea că redimensionezi admnistraţia care este una dodoloaţă şi pe alocuri ineficientă. Asta face liberalul, ajustează aparatul bugetar astfel încât să fie mult mai puţine cheltuielile statului şi nu afectează mediul privat. Eu asta aştept de la proiectul de angajare a răspunderii şi sunt convinsă că nu vor fi probleme la nivel parlamentar” a arătat Gorghiu.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro