Sari direct la conținut

GSP: Marea speranță a atletismului german, îngrozită de ce-a găsit în vacanța din Thailanda: „Nu recomand nimănui să vină aici"

gsp.ro
Maya Bay, plaja unde s-a filmat The Beach, Foto: DreamsTime / Ionut David
Maya Bay, plaja unde s-a filmat The Beach, Foto: DreamsTime / Ionut David

Deși o mare speranță a atletismului german, Eleni Frommann (25 de ani) a trebuit să pună stop, pentru o vreme, din cauza unei accidentări. Timp în care a început să facă furori pe Instagram, unde a ajuns în câteva luni la 100.000 de urmăritori.

Eleni își reîncarcă bateriile pentru noul sezon într-o vacanță de vis în Thailanda. „Am aterizat în rai”, a scris ea într-o postare. Frumoasa nemţoaică a postat mai multe fotografii spectaculoase din vacanță, spre bucuria fanilor, care au admirat peisajul, dar și trupul perfect al acesteia.

Însă, vizita ei pe „Maya Bay”, celebra plajă din filmul „The Beach” în care apare Leonardo di Caprio, aproape că s-a transformat într-o călătorie de groază.

„Nu recomand nimănui să vină aici decât dacă este un mega-fan al filmului”, scrie Eleni Frommann într-un comentariu la o postare care prezintă drumurile de acces aglomerate și agitația de pe plajă.

Citește mai mult pe gsp.ro

(foto articol: © Ionut David | Dreamstime.com)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro