Sari direct la conținut

Imagini din camera de hotel a lui Liam Payne și ultima fotografie cu acesta înainte să cadă de la etaj și să moară. „Avem un oaspete care a luat droguri și distruge totul în camera sa”

HotNews.ro
Imagini din camera de hotel a lui Liam Payne și ultima fotografie cu acesta înainte să cadă de la etaj și să moară. „Avem un oaspete care a luat droguri și distruge totul în camera sa”
Camera lui Liam Payne/Profimedia

O fotografie în care Liam Payne pare să se întoarcă în camera sa de hotel din Buenos Aires este, probabil, ultima imagine a cântărețului înainte de a cădea de la balcon și de a muri, scrie tabloidul britanic Daily Mail. În același timp, pe agențiile de presă au apărut fotografii din camera sa de hotel în care se văd niște prafuri albe.

Starul în vârstă de 31 de ani a căzut ieri de la etajul al treilea, în curtea hotelului Casa Sur din capitala Argentinei, înainte ca medicii să-i confirme decesul.

Fotografia difuzată de rețeaua locală America TV pare să îl arate pe Payne purtând o bluză albă fără mâneci, cu tatuajele sale vizibile. Un prezentator a declarat că aceasta a fost ultima dată când fostul cântăreț al trupei One Direction a fost văzut în viață, înainte de a se urca într-un lift spre camera sa. Imaginea poate fi văzută aici.

Alberto Crescenti, șeful serviciilor de urgență din oraș, a dezvăluit că Payne avea „o fractură craniană și leziuni extrem de grave care au dus la moartea sa imediată”.

Liam Payne/Profimedia

De asemenea, acesta a declarat la televiziunea TN că Payne era mort când paramedicii au ajuns la ora locală 17.00 (23.00, ora României), adăugând: ‘Rolul nostru a fost să ajungem acolo rapid, să îi acordăm îngrijiri medicale și să încercăm să îl resuscităm, însă rănile sale erau incompatibile cu viața’.

Identitatea lui Payne a fost confirmată de serviciile de urgență prin verificarea pașaportului său, însă poliția nu are încă dovezi concludente cu privire la circumstanțele căderii sale.

Un angajat de la recepția hotelului a sunat la 999, solicitând asistență „urgentă”, după ce Payne s-a comportat ciudat și a fost escortat înapoi în camera sa de hotel.

Angajatul hotelului a efectuat două apeluri, spunând în primul: „Avem un oaspete care a luat droguri și distruge totul în camera sa. Trebuie să vină cineva”.

Apoi a sunat din nou după ce apelul s-a întrerupt, spunând: „Nu știu dacă viața oaspetelui este în pericol. Camera are balcon și ne este teamă că ar putea face ceva”.

Potrivit presei locale, Payne ar fi „acționat ciudat în holul hotelului și și-a distrus laptopul” înainte de „a trebui să fie transportat înapoi în camera sa”.

Câteva secunde mai târziu, angajatul, care s-a identificat drept Esteban, a adăugat: „Trimiteți o ambulanță, doar o ambulanță”. Muncitorii au auzit un sunet puternic în curte înainte ca trupul cântărețului să fie descoperit imediat.

INTERVIURILE HotNews.ro