Sari direct la conținut

Incident violent într-un liceu din Gorj. Un bărbat a agresat fizic două eleve

Incident violent într-un liceu din Gorj. Un bărbat a agresat fizic două eleve
Poliție Inquam Photos / Alex Nicodim

Un bărbat a fost amendat de către poliţie şi este cercetat penal după ce a intrat într-un liceu din judeţul Gorj şi a agresat fizic două eleve cu vârste de 16 ani. Pe una dintre fete a tras-o de păr, celeilalte i-a dat o palmă, nemulţumit că, în ziua anterioară, fetele avuseseră o altercaţie cu nepoata sa, relatează News.ro.

Incidentul violent a avut loc vineri, 4 octombrie, la Liceul Tehnologic Turburea. „La data de 4 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că în incinta Liceului Tehnologic Turburea a avut loc un incident.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat de 34 de ani, din comuna Aninoasa a pătruns, fără drept în incinta liceului şi ar fi exercitat acte de violenţă asupra a două eleve, ambele de 16 ani, respectiv, pe una dintre ele ar fi tras-o de păr, iar celeilalte i-ar fi dat o palmă”, informează sâmbătă oficialii Poliţiei Gorj.

Surse judiciare au precizat pentru News.ro că bărbatul a mers la liceu nemulţumit de faptul că în ziua anterioară cele două fete avuseseră o altercaţie cu nepoata sa, elevă la acelaşi liceu, ele ameninţând-o pe fată că o trag de păr. Vineri, bărbatul a mers la cele două fete şi, în primă fază, le-a ameninţat. Cele două fete au ripostat şi l-au îndemnat să facă asta, moment în care bărbatul le-a agresat.

În urma incidentelor violente, bărbatul a fost sancţionat cu amendă, pentru pătrunderea fără drept în unitatea de învăţământ. În plus, poliţişti au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

INTERVIURILE HotNews.ro