Sari direct la conținut

Incidente violente la Berlin după ce un turc a ucis un camerunez pentru un loc de parcare. Cinci polițiști au fost răniți

HotNews.ro
Incidente violente la Berlin după ce un turc a ucis un camerunez pentru un loc de parcare. Cinci polițiști au fost răniți
Polițist german Foto: Daniel Scharinger / imago stock&people / Profimedia

Incidente violente au avut loc joi seara într-un cartier din Berlin după ce un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost înjunghiat mortal în urma unui conflict legat de un loc de parcare, relatează vineri agenţia DPA, preluată Agerpres.

Suspectul, un german de origine turcă în vârstă de 29 de ani, a fost arestat. Victima, un cetăţean camerunez, a decedat la spital în urma rănilor suferite după înjunghierea în stomac.

Zeci de rude şi apropiaţi ai victimei s-au adunat câteva ore mai târziu la locul crimei, unde au încercat să intre în perimetrul izolat de cordoane instalate de poliţie. Au urmat confruntări cu poliţia în urma cărora cinci poliţişti au fost răniţi uşor.

Sindicatul poliţiştilor germani a transmis că înţelege reacţia emoţională a rudelor victimei, subliniind însă că nu poate fi permisă îngrădirea acţiunilor de cercetare la locul unei crime şi nici atacurile cu sticle şi pietre asupra poliţiştilor, cum s-a întâmplat în acest caz.

„Oricine poartă un cuţit asupra sa este pregătit să rănească grav sau chiar să-i ucidă pe alţii”, mai avertizează acelaşi sindicat.

INTERVIURILE HotNews.ro