Sari direct la conținut

Iulian Dumitrescu, după ce a ratat un nou mandat la CJ Prahova: „Îmi pare rău că am pierdut/ PNL rămâne o forță în județ”

HotNews.ro
Iulian Dumitrescu, Foto: Agerpres
Iulian Dumitrescu, Foto: Agerpres

Prim-vicepreședintele PNL Iulian Dumitrescu, care a candidat pentru un nou mandat de președinte al CJ Prahova, și-a recunoscut înfrângerea într-o postare pe Facebook. Dumitrescu a candidat după ce a fost pus sub control judiciar de către DNA într-un dosar de luare de mită.

„Le mulțumesc din suflet prahovenilor care m-au votat în 9 iunie. Îmi pare rău că am pierdut președinția Consiliului Județean Prahova, dar am mulțumirea că las în urma mea proiecte care au schimbat și vor continua să schimbe substanțial în bine viața prahovenilor. PNL rămâne în continuare o forță în județul Prahova, cu un scor politic de peste 30% și cu 56 de primari care reprezintă cea mai performantă echipă din administrația publică a județului”, a scris Iulian Dumitrescu.

Liderul PNL Prahova, Iulian Dumitrescu a fost pus sub control judiciar de DNA într-un dosar în care este inculpat pentru luare de mită în valoare de peste 16 milioane de lei şi fals în declaraţii.

Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Virgiliu Nanu, a obţinut 35,58% dintre voturi, în timp ce candidatul PNL, Iulian Dumitrescu, preşedintele în funcţie al CJ, a obţinut un scor de 27,72%, arată datele parţiale centralizate luni de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP). Conform sursei citate, pe locul al treilea la conducerea CJ se află George Ionescu (ADU) – 11%, urmat de George Axinia (AUR) – 10,82%.

Funcţia de primar al municipiului Ploieşti a fost câştigată de către candidatul independent Mihai Poliţeanu, cu 25,38%, arată rezultatele centralizate în 147 de secţii din cele 157 care au funcţionat în oraş. Pe locul secund s-a clasat candidatul PNL, Bogdan Nica – 20,15%, urmat de primarul în funcţie, Andrei Volosevici (PSD) – 19,58% şi de candidatul ADU, Răzvan Enescu – 11,39%.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro