Sari direct la conținut

JO 2024 – Canotaj: Amalia Bereş, după calificarea în finală la patru rame: „Suntem încrezătoare, promitem spectacol”

HotNews.ro
JO 2024 – Canotaj: Amalia Bereş, după calificarea în finală la patru rame: „Suntem încrezătoare, promitem spectacol”
Canotaj. România la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Echipajul de patru rame feminin (Foto: Lindsey Wasson / AP / Profimedia)

Echipajul de patru rame (4-) feminin, format din Amalia Bereş, Maria Rusu, Maria Lehaci şi Adriana Adam, s-a calificat în finala probei, la Jocurile Olimpice de la Paris. Amalia Bereş a promis că în finală sportivele din România vor face spectacol.

„Finala e finală. Mai avem un pic de rectificat, startul şi finişul. Noi am simţit că nu am avut ritm şi, cum am mai spus, dacă îmbunătăţim şi startul, ar putea să fie o cursă perfectă. În orice caz, suntem încrezătoare şi vă invităm să ne urmăriţi în finală, promitem spectacol!”, spune Amalia Bereş, conform News.ro.

„La acest nivel nimeni nu este de neînvins. A fost un pic dificil cu condiţiile, vântul un pic mai mult contra, mai mult lateral, se modifică, dar gestionăm foarte bine. Doamne ajută să fie bine!”, a adăugat Magdalena Rusu.

„Suntem în finală şi acolo totul va fi altfel, vom gestiona cursa în aşa fel încât să îi bucurăm pe toţi cei care ne susţin. Atmosfera de aici e impresionantă!”, a spus şi Adriana Adam.

„Ne bucurăm că ne-am calificat direct în finală pentru a ne focusa pe barca de 8+1, am scăpat de o cursă în plus. Azi nu a fost perfect dar ne vom strădui să fie în finală!”, a încheiat Maria Lehaci.

Finala este programată pe 1 august.

_________

_________

Articol pus în mișcare de Petrom, sponsor principal al Federației Române de Canotaj. Petrom susține viitoarea generație de campioni prin programul „Energie pentru performanță”.