Sari direct la conținut

Kelemen Hunor răspunde LIVE întrebărilor cititorilor HotNews, miercuri, în emisiunea politică HotSpot

HotNews.ro
Kelemen Hunor răspunde LIVE întrebărilor cititorilor HotNews, miercuri, în emisiunea politică HotSpot
Foto: Lucian Alecu / Shutterstock Editorial / Profimedia

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, vine miercuri, de la ora 12.00, în studioul HotNews.ro, unde va vorbi despre ce înseamnă cea de-a patra sa candidatură la alegerile prezidenţiale şi despre sprijinul pe care îl aşteaptă de la români şi de la maghiari. La podcastul politic HotSpot, Kelemen va răspunde și unor întrebări ale cititorilor HotNews. 

  • Podcastul politic HotSpot este realizat de jurnalistul Laurenţiu Ungureanu, este difuzat live şi poate fi urmărit pe site-ul HotNews.ro, pe YouTube şi pe Facebook.

Candidează a patra oară la alegerile prezidenţiale. „Am primit sarcina din partea colegilor mei”, a declarat Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, după ce a partidul l-a desemnat să participe în cursa prezidenţială.

Prejudecăţile sunt cel mai puternic contracandidat, a spus liderul UDMR în momentul depunerii candidaturii la alegerile prezidenţiale, când a vorbit şi despre motivele pentru care crede că România este un stat eşuat. El spune că intrarea sa în competiţia pentru Cotroceni va aduce în atenţia publică „teme importante pentru fiecare om, pentru români, pentru maghiari”. 

Care sunt semnificaţiile candidaturii lui Kelemen Hunor la alegerile prezidenţiale şi care este agenda sa pentru scrutinele din noiembrie şi din decembrie? Ce şanse îşi acordă liderul UDMR la aceste alegeri?

Va reuşi partidul care a stat cel mai mult la guvernare în ultimii 30 de ani să rămână un partener şi pentru următorul guvern al României? Cât de importantă este candidatura la preşedinţie a lui Kelemen Hunor pentru acest scop? Şi în ce etapă a relaţiilor româno-maghiare şi a relaţiilor româno-ungare intervine intrarea sa în competiţia electorală? 

Kelemen Hunor va vorbi, LIVE la HotNews.ro, despre miza UDMR la alegerile prezidenţiale şi parlamentare şi va comenta cele mai recente evenimente din actualitatea politică. 

Preşedintele UDMR va răspunde în direct și întrebărilor cititorilor HotNews.ro.

  • Puteți trimite întrebările la adresa de e-mail hotspot@hotnews.ro sau într-un comentariu la acest articol. Moderatorul va selecta o parte dintre întrebări şi le va adresa invitatului. Alte întrebări de la cititori vor putea fi transmise şi în direct, în secţiunea de comentarii din YouTube.

Abonaţi-vă la HotSpot pentru a nu pierde interviul live!

INTERVIURILE HotNews.ro