Sari direct la conținut

King Deals de la Burger King e mereu combinație. Alege-ți combo-ul preferat la 9,90 lei

Smile Media
King Deals de la Burger King, Foto: Burger King
King Deals de la Burger King, Foto: Burger King

​Pe scena culinară, unde gusturile și poftele se schimbă zilnic, Burger King se face remarcat găsind o combinație potrivită fiecărui client. Înțelegem că zilele nu sunt niciodată la fel, iar alegerile tale culinare reflectă asta.

Tocmai de aceea, avem o ofertă care să răspundă nevoii de diversitate și accesibilitate: King Deals, cunoscută drept platforma permanentă de oferte Burger King, vine acum cu o porție de cartofi prăjiți cu Cheeseburger 100% vită sau cu Cheeseburger Plant-Based, la 9,90 lei.

King Deals de la Burger King – diversitatea meniului și accesibilitatea prețurilor merg mână în mână

Astfel, poți savura produsele tale preferate oricând, fără compromisuri. Fie că ești în căutarea confortului oferit de un Cheeseburger clasic cu 100% carne de vită, fie că dorești să încerci o opțiune mai “light”, un Cheeseburger Plant-Based, la Burger King experiența culinară rămâne la fel de intensă și savuroasă. Adaugă și o porție de cartofi prăjiți și ai combinația ideală la doar 9,90 lei.

Vino la Burger King și lasă-te surprins de varietatea opțiunilor disponibile

Indiferent dacă te întorci mereu la același produs sau mai degrabă aștepți cu nerăbdare noutățile, vei găsi întotdeauna o combinație care să îți satisfacă pofta. Pentru o gustare rapidă și accesibilă sau o poftă bruscă de Burger King, platforma King Deals aduce mereu super combinații. În perioada aceasta, King Deals îți propune o porție de cartofi prăjiți cu un Cheeseburger 100% vită sau un Cheeseburger Plant-Based, la doar 9,90 lei – ce combo alegi?

Pentru detalii despre cele mai recente oferte sau pentru a naviga prin meniul complet Burger King, vizitează https://burgerking.ro/menu/king-s-deal sau vino într-unul dintre restaurantele noastre.

Articol susținut de Burger King

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro