Sari direct la conținut

Last call pentru înscrieri: programul Pan-European Executive MBA cu dublă diplomă internațională începe pe 14 noiembrie

Last call pentru înscrieri: programul Pan-European Executive MBA cu dublă diplomă internațională începe pe 14 noiembrie
Programul Pan-European Executive MBA Foto: City College University of York Europe Campus

Ești în căutarea unor noi oportunități de a-ți îmbunătăți skill-urile de leadership? City College University of York Europe Campus îți oferă șansa de a urma singurul MBA cu dublă certificare internațională oferită de University of York, Marea Britanie și Université de Strasbourg, Franța. Data limită pentru înscrieri este 1 noiembrie, iar cursurile vor începe pe 14 noiembrie. Poți accesa formularul de înscriere aici.

De ce să alegi Pan-European Executive MBA?

Pan-European Executive MBA este un program de top, conceput special pentru liderii și profesioniștii din domeniul afacerilor care își doresc acces la educație de clasă mondială, predată exclusiv de profesori și experți în business din întreaga lume, fără a-și întrerupe activitatea profesională curentă. Cu o structură flexibilă și un curriculum adaptat cerințelor actuale din business, acest MBA oferă o dublă certificare ce aduce o recunoaștere globală a calificărilor tale.

Avantaje cheie:

  • Certificare CMI: ai posibilitatea de-a obține prestigioasa Diplomă de Nivel 7 în Management Strategic și Leadership, oferită de către Chartered Management Institute (CMI);
  • Flexibilitate: programul se desfășoară pe parcursul a 9 weekenduri de cursuri intensive, o dată pe lună, astfel încât să poți îmbina studiile cu activitatea profesională. În funcție de preferințele tale, poți opta pentru modul de predare fizic sau online;
  • Specializări diversificate: ai posibilitatea de a alege între șase domenii de specializare – Marketing, Management General, Finanțe, Logistică și Managementul Lanțului de Aprovizionare, Managementul Asistenței Medicale sau Managementul Resurselor Umane – pentru a-ți concentra studiile asupra domeniului de activitate pe care îți dorești să îl potențezi în viitor.

Oportunitate internațională unică

Unul dintre elementele care diferențiază acest program este accentul pus pe colaborarea și interacțiunea internațională. Cursanții MBA din cele șapte locații globale – inclusiv București – vor participa la trei călătorii de studiu unice, organizate în York (Marea Britanie), Strasbourg (Franța) și Salonic (Grecia). Aceste sesiuni intensive de studiu îți vor extinde orizonturile academice și îți vor oferi o oportunitate valoroasă de networking cu alți lideri din diverse industrii și țări.

„Oportunitățile de carieră care vin prin acest program sunt de multe ori construite în jurul ariei de specializare pe care studenții o aleg (management general, finanțe, marketing, managementul resurselor umane, managementul sănătății și managementul logisticii). Datele noastre sugerează că aproape 90% dintre studenții MBA sunt promovați în termen de 2 ani de la începerea programului. De multe ori, studenții caută fie să crească în cadrul organizației lor actuale, fie să înceapă o nouă afacere sau să intre într-o altă industrie/organizație.  Multe multinaționale caută o diplomă recunoscută la nivel internațional pentru a certifica abilitățile și aptitudinile cursanților. Astfel, acreditarea CMI oferă un beneficiu suplimentar în ceea ce privește acreditarea profesională (similar cu CA, CMA, CGA).”, ne explică Alina Toader, reprezentant City College, University of York Europe Campus.

Cadru academic de top și abordare practică

Programul Pan-European Executive MBA se bucură de o echipă de profesori internaționali de renume, precum și de colaborarea cu experți din industriile abordate, cu o vastă experiență managerială. Aceștia vor pune la dispoziția cursanților un mix de cunoștințe teoretice avansate și studii de caz bazate pe provocările reale din mediul de afaceri.

Curriculumul pune un accent deosebit pe dezvoltarea abilităților strategice de leadership prin proiecte practice, aplicabile în viața reală, ateliere de lucru și sesiuni de coaching personalizat. Astfel, absolvenții vor fi pregătiți să facă față provocărilor complexe ale mediului de afaceri global, să formuleze și să implementeze strategii eficiente și să gestioneze echipe performante.

„Pentru studenți există mai multe oportunități de a face proiecte practice pentru a-și dezvolta abilitățile pentru acum și viitor. Aproape toate modulele predate oferă cursanților posibilitatea de a dezvolta soluții la problemele actuale din organizațiile lor sau asupra celor pe care le prevăd în următoarea perioadă. Am avut studenți care au dezvoltat planuri de afaceri pentru noi organizații și le-au pus în practică. Multe dintre disertații (proiecte finale) îi ajută pe studenți să se afunde în profunzime în anumite probleme cu care se confruntă clienții lor – punând în practică ceea ce au învățat.”, ne spune Alina Toader, reprezentant City College, University of York Europe Campus.

Nu rata această oportunitate!

Dacă vrei să beneficiezi de standarde educaționale internaționale, să îți extinzi rețeaua de contacte profesionale și să obții o dublă certificare recunoscută global, Pan-European Executive MBA este soluția perfectă pentru tine!

Înscrie-te până pe 1 noiembrie și pregătește-te pentru următorul pas în carieră Pentru detalii suplimentare și înscrieri, vizitează site-ul acestora.

Articol susținut de CCollege