Sari direct la conținut

VIDEO Ciolacu și-a depus candidatura pentru Cotroceni. Atac la Iohannis: Președintele României trebuie să dea explicații despre program și despre deplasări

HotNews.ro
VIDEO Ciolacu și-a depus candidatura pentru Cotroceni. Atac la Iohannis: Președintele României trebuie să dea explicații despre program și despre deplasări

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, și-a depus candidatura, sâmbătă, în cursa pentru alegerile prezidențiale, el susținând că „trebuie să ia sfârșit perioada în care ca președintele României să distrugă un partid politic sau să arate ură față de adversarii politici”.

„În ultimii 20 ani am avut 17 guverne. Acesta a fost modul de abordare al foștilor președinți pentru a-și conserva puterea și pentru a-și exercita o putere mai mare. A venit timpul să primim cu echilibru această demnitate în statul român. Vin și cu un plan pentru România și, mai ales, cu un angajament moral. Eu cred că trebuie să ia sfârșit perioada în care ca președintele României să distrugă un partid politic sau să arate ură față de adversarii politici”, a susținut Ciolacu.

El a susținut că trebuie împărțită puterea și că „un plan pentru România nu poate fi realizat decât stând la masă și cu puterea, și cu opoziția”.

„Și eu cred că președintele României trebuie să dea explicații despre programul său, despre deplasări, ce a realizat în aceste deplasări și să spună transparent care au fost cheltuielile și care a fost câștigul acelor deplasări”, a mai spus Ciolacu.

Sâmbătă este ultima zi de depunere a candidaturilor pentru alegerile prezidențiale.

INTERVIURILE HotNews.ro