Sari direct la conținut

MAGAZIN Cat timp iti ia sa te indragostesti? Traiul sanatos aproape m-a omorat (TED Talks) Ce se intampla cu apa in Spatiu? Sunt comediantii antisociali?

HotNews.ro
MAGAZIN Cat timp iti ia sa te indragostesti? Traiul sanatos aproape m-a omorat (TED Talks) Ce se intampla cu apa in Spatiu? Sunt comediantii antisociali?

Mai mult de doua sau trei pahare de alcool pe zi dauneaza grav memoriei barbatilor, se arata intr-un studiu publicat in revista Neurology. Sub acest nivel nu au existat diferente mari in sanatatea cognitiva a celor abstinenti si a celor care au servit unul sau doua pahare de bautura pe zi. Facut si pe femei, studiul a avut rezultate neconcludente. Prin urmare, pentru a se incadra in categoria celor care nu vor fi afectati, le facem doua recomandari barbatilor care nu se pot abtine: cand beau, sa foloseasca pahare mai mari- de preferinta a cate 0,75 litri sau sa isi faca operatie de schimbare de sex.

NATURA UMANA:

GIFURI, ANIMATII, FOTOGRAFII:

BIOLOGIE, BOTANICA:

VIDEO:

  • Awesome film of zebrafish embryo development

  • Spune-mi in ce pozitie dormi ca sa-ti spun ce personalitate ai!

  • Why is the Solar System Flat?

  • Radar explained in ten seconds

  • TED TALKS A.J.Jacobs: Traiul sanatos aproape m-a omorat

Timp de un an, A.J. Jacobs a urmat fiecare sfat cu privire la sanatate – de la aplicarea de lotiune anti-UV cu toptanul , pana la a-si purta casca de la bicicleta in timp ce facea cumparaturi. Pe scena, la TEDMED, el impartaseste lucrurile surprinzatoare pe care le-a invatat.

Voi ce ati citit interesant astazi?

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro