Sari direct la conținut

MAGAZIN Topul celor mai bizare tratamente medicale. Sunt Bond si sunt alcoolic. Cele mai misterioase disparitii ever. Apa de pe Luna provine de pe Terra. Topul celor mai comune vise ale oamenilor. Vitamina D si Hobbitul. Cele mai periculoase plante din lume. TED TALKS: Cum ne-a tradat increderea NSA

HotNews.ro
cascada, Foto: Muzart Grafica
cascada, Foto: Muzart Grafica

Cand eram copil in clasele primare, invatatoarea ne ducea la muzeu. Cam o data pe saptamana mergeam la film si lunar, la cate un concert la Filrmonica. Era un bun prilej de a scapa de orele din clasa si de a ne amuza acolo unde mergeam din te miri ce. Evident ca nu pricepeam la 10 ani nimic din Simfonia a noua a lui Beethowen si nici din filmul rusesc „Vin cocorii”, dar savuram faptul ca n-o sa fim scosi la tabla si pusi sa rezolvam cine stie ce probleme sofisticate. Acum insa pricep la ce sunt bune asemenea iesiri. Chiar daca nu musai in clasa a treia sau a patra.:)

NATURA UMANA:

GIFURI, ANIMATII, FOTOGRAFII:

BIOLOGIE, BOTANICA:

VIDEO:

  • 10 Stupid Reasons To Get Fired

  • 50 AMAZING Facts to Blow Your Mind!

  • 10 Embarrassing Technological Failures

  • TED TALKS.Mikko Hypponen: Cum ne-a tradat increderea NSA- e timpul sa actionam

Evenimente recente au subliniat si intarit faptul ca SUA desfasoara activitati de supraveghere mascate asupra oricarui strain care intra in SUA- indiferent daca acesta este suspect sau nu. Mikko Hypponen spune ca, asta inseamna de fapt ca, orice utilizator de internet este monitorizat. O pledoarie care prezinta o abordare intersanta: gasirea de solutii alternative pentru utilizarea de informatii in afara companiilor americane. Subtitrat in romana.

a

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro