Sari direct la conținut

Mai puțin de 2 săptămâni până la ParentEd Fest. Ia-ți bilet la evenimentul de parenting al anului în România!

Mai puțin de 2 săptămâni până la ParentEd Fest. Ia-ți bilet la evenimentul de parenting al anului în România!
ParentEd Fest

În 2 săptămâni are loc ParentEd Fest, cel mai mare festival de parenting din România. Evenimentul, organizat pe 3 octombrie 2024, la Universitatea Politehnica din București, va reuni experți internaționali de renume în parenting și bunăstarea familiei. Printre aceștia se numără și celebra Dr. Shefali Tsabary, psiholog clinician și autor recomandat de vedeta TV Oprah, care va veni pentru prima dată în România pentru a vorbi despre arta și practica parenting-ului conștient.

Alături de Dr. Shefali, ParentEd Fest aduce la București și alți specialiști internaționali renumiți, precum Dr. Deborah MacNamara, Dr. Vanessa Lapointe, Dr. Greer Kirshenbaum și Jessica Joelle Alexander, care vor împărtăși noutăți și informații utile din sfera parenting-ului și dezvoltării personale. Nu în ultimul rând, specialiștii prezenți la eveniment vor discuta despre cele mai eficiente modalități de a crește copii autentici, fericiți și rezilienți.

Biletele sunt încă disponibile pe site-ul oficial al evenimentului, parentedfest.ro.

ParentEd Fest este susținut de Lidl România – Strategic Partner, Sanador – Healthcare Partner, alături de ThedaMar, AutoKlass, One United Properties, Catena, Casa Timiș, Raiffeisen Bank, CEC Bank, Maison Dadoo, BOB Coffee Lab și apa oficială Dorna. Evenimentul beneficiază de sprijinul partenerilor ZYX Books, Euromedia, Revista Cariere, British School, American International School of Bucharest, Avenor, Genesis College, KinetoBebe, Sfatul Parintilor, Părinți și pitici, Mommy Hai, Pagina de Psihologie, ErFi, Editura Trei, Editura Corint, Editura Univers și Editura Herald.

Parteneriat media

INTERVIURILE HotNews.ro