Sari direct la conținut

Marcel Ciolacu, întrebat dacă își plătește meditațiile la economie și engleză: Am vrut să-i dau bani lui Florin Georgescu și nu mi i-a luat. Nici Isărescu nu a vrut să-mi ia banii

HotNews.ro
Marcel Ciolacu si Mugur Isarescu, Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Ciolacu si Mugur Isarescu, Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu susține că meditațiile pe care le face la engleză și economie sunt gratuite, că a oferit bani profesorilor săi, însă aceștia nu i-au acceptat. Potrivit premierului, nici profesorii săi de economie, și nici profesorul de engleză nu sunt plătiți.

„Am vrut să-i dau bani lui Florin Georgescu (n.red. prim-viceguvernator BNR), dar a spus ca nu mi-i ia. Și domnului Cristian Socol (n.red economist) am vrut să-i dau bani, dar nu mi i-a luat. Nici Isărescu nu a vrut să-mi ia bani”, a spus, în glumă, miercuri, premierul Ciolacu, întrebat de reporterul HotNews.ro dacă își plătește la negru profesorii de meditații. „Nici profesorul de engleza nu vrea să îmi ia bani”, a mai adăugat Ciolacu.

Acesta a precizat că stă de vorbă „ore în șir” cu profesorii săi de economie „și încercăm cele mai bune soluții”.

Legat de reglementarea meditațiilor, premierul a reamintit că prin reforma fiscală se intenționează o deducere din impozitul pe venit. „Meditațiile la copii se vor deduce din impozitul pe venit ca și cei cu venituri mici să-și permită meditator”, a mai spus premierul.

De ce face meditații Marcel Ciolacu

Premierul, care este și candidatul PSD în alegerile prezidenţiale din acest an, a mărturisit marţi că a avut „reţineri” în domeniul relaţiilor externe, unde nu se simţea confortabil „și din cauza limbii”, arătând că şi acum are profesor de engleză, dar şi de economie, scrie News.ro.

„Am avut reţineri de exemplu în relaţiile externe. Am avut reţineri, nu mă simţeam confortabil, nu eram în zona mea. Şi din cauza limbii. Normal că lucrurile s-au demarat şi s-au învăţat. Şi protocolul. Şi acum am profesor de engleză”, a spus Ciolacu la Ştirile ProTv, întrebat ce anume îi lipseşte din perspectiva de prezidenţiabil.

El a precizat că „e lupta fiecăruia cu el, să fie mai bun în fiecare zi”.

INTERVIURILE HotNews.ro