Sari direct la conținut

„Marşul Normalităţii”, în Piaţa Victoriei / Oamenii sunt chemaţi să susţină „familia naturală întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie”

HotNews.ro
„Marşului Normalităţii”, organizat de Asociaţia Noua Dreaptă, Foto: Agerpres
„Marşului Normalităţii”, organizat de Asociaţia Noua Dreaptă, Foto: Agerpres

„Marşul Normalităţii” are loc, sâmbătă, de la ora 12.00, în Piaţa Victoriei, evenimentul organizat de Asociaţia Noua Dreaptă fiind autorizat de Primăria Capitalei. Oamenii sunt chemaţi să susţină „familia naturală întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie, unica familie pe care o considerăm deplină şi echilibrată încă de la întemeiere, fiind celula de bază a societăţii umane şi căminul generaţiilor viitoare”. Evenimentul de pe Facebook are un post scriptum în care este precizat că, „dacă va fi şters de «cenzura facebook», evenimentul fizic va aveal loc cu siguranţă”.

„Este timpul dedicat protejării copiilor de ideologiile dăunătoare! De aceea e important să reacţionăm în număr cât mai mare! Marşul Normalităţii e pentru familia adevărat, indiferent de unele «hotărâri internaţionale»ce ar vrea să «bage pe gât» României acceptarea şi altor tipuri de «familii» sau «parteneriate civile» mono-gen!”, arată descrierea evimentului de pe Facebook, scrie News.ro.

Organizată începând cu anul 2005, manifestarea din acest an este autorizată de Primăria Capitalei în Piaţa Victoriei, de unde manifestanții spun că la ora 13:00 vor porni pe traseul: Piaţa Romană – Piaţa Universităţii – Piaţa Unirii – Patriarhia Română.

„Pentru familia naturală, pentru relaţiile fireşti între bărbaţi şi femei, pentru valorile creştine, pentru mame + taţi + copiii crescuţi sănătos într-un mediu neviciat, pentru moralitate în viaţa publică, împotriva paradelor «mândriei» («pride») deviaţiilor pe străzile României, pentru normalitate!”, scriu organizatorii.

Anul trecut, câteva sute de persoane au participat la cea de-a 19-a ediţie a „Marşului Normalităţii”.

INTERVIURILE HotNews.ro