Sari direct la conținut

Mihai Fifor, mutat de la Ministerul Economiei la Ministerul Apararii. Noul ministru al Economiei va fi deputatul PSD Gheorghe Simon – oficial

HotNews.ro
Mihai Fifor, Foto: Senatul Romaniei
Mihai Fifor, Foto: Senatul Romaniei

Mihai Fifor va fi noul ministru al Apararii, in locul demisionarului Adrian Tutuianu, potrivit unor surse din PSD. Fifor va fi mutat astfel de la Ministerul Economiei, pe care l-a ocupat din luna iunie. Noul ministru al Economiei va fi Gheorghe Simon, deputat PSD de Baia Mare.

Ora 12.15: Liviu Dragnea a confirmat oficial cele doua propuneri

Ora 11.31: Conducerea PSD a dat in urma cu scurt timp un vot de incredere pentru Fifor si Simon in sedinta Biroului Permanent National. Propunerea a fost facuta de Liviu Dragnea si Mihai Tudose

Ca ministru al Economiei, Fifor s-a ocupat si de problemele industriei de aparare, el participand la negocieri pentru realizarea in Romania a unor proiecte dezvoltate impreuna cu companii straine de armament.

Pe de alta parte, Gheorghe Simon nu are experienta guvernamentala. El a fost pe rand consilier local, consilier judetean si deputat (din 2012, e la al doilea mandat). A condus ca director general o firma intrata in insolventa.

Vom reveni

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro