Sari direct la conținut

Subofițer din MApN, arestat preventiv după ce a lovit cu pumnul o persoană și a lăsat-o inconștientă / De la ce a pornit totul

Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Un subofițer din cadrul Ministerului Apărării Naționale a fost arestat preventiv, fiind acuzat de procurori că a lovit o persoană și a lăsat-o inconștientă, după un conflict care a pornit de la furtul unei biciclete. Victima militarului, căreia i se furase bicicleta, are nevoie de cel puțin 35 de zile de spitalizare, conform Parchetului Militar București. 

Incidentul a avut loc în talciocul din Buzău.

Militarul este cercetat pentru loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii publice. El a fost inițial reținut, joi, pentru 24 de ore, iar ulterior Tribunalul Buzău a admis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. 

„La data de 01.09.2024, în jurul orelor 10:40, în timp ce se afla (n. red.: militarul inculpat), împreună cu un civil, care îi sustrăsese o bicicletă persoanei vătămate, la poarta de acces auto a Târgului Talcioc Buzău, a lovit cu pumnul în zona feței pe persoana vătămată O.D.C., cu o intensitate care a pus victima în stare de inconștiență, producându-i leziuni traumatice a căror gravitate a fost evaluată prin 35 – 40 zile de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București.

Surse judiciare au precizat pentru HotNews că este vorba despre un cadru militar din Ministerul Apărării Naționale (MApN).

Persoana cu care se afla militarul, și care furase bicicleta victimei, a fost plasată sub control judiciar, mai precizează procurorii.

INTERVIURILE HotNews.ro