Sari direct la conținut

Motociclist de 30 de ani, mort într-un accident la Galați, după ce a fost acroșat de o șoferiță şi proiectat în stâlp

HotNews.ro
ambulanta, Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea
Ambulanță (Foto: Inquam Photo / Octav Ganea)

Un motociclist a murit duminică seară, după ce a fost acroşat de o şoferiţă care a trecut de pe o bandă pe alta, pe bulevardul George Coşbuc din municipiul Galați, anunță IPJ Galați. Bărbatul a fost proiectat într-un stâlp de pe marginea drumului și ajunsese în stare extrem de gravă la spital.

Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 17.50.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că mașina, condusă de o femeie în vârstă de 34 de ani, din Galaţi, se deplasa pe banda a doua de circulaţie, din direcţia străzii Henri Coandă către strada Nae Leonard. Aceasta a schimbat direcţia de deplasare, din banda a doua în prima bandă de circulaţie, moment în care a acroşat o motocicletă condusă de un bărbat de 30 de ani, din Galaţi, care mergea pe banda întâi, în acelaşi sens.

„În urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un stâlp de pe marginea drumului şi, din nefericire, conducătorul acesteia a decedat în scurt timp”, a transmis IPJ Galaţi.

Potrivit presei locale, tânărul aflat pe motocicletă s-a izbit de stâlp și mai apoi de asfalt. El se afla în stare extrem de gravă, fiind găsit în stop cardiorespirator de către echipajele SMURD sosite la fața locului. Bărbatul a fost declarat decedat la camera de gardă a Spitalului de Urgență, după aproape o oră în care medicii au încercat să-l resusciteze.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, aceasta a fost condusă la spital, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a avut loc accidentul.

INTERVIURILE HotNews.ro