Sari direct la conținut

Ninsori şi polei în toată ţara, până sâmbătă seară / Cum va fi vremea în Capitală

HotNews.ro
Gheata si polei, Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei
Gheata si polei, Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

De vineri seară, de la ora 20.00, și până sâmbătă seară vor fi perioade cu ninsori, lapoviţă şi ploaie, care vor favoriza formarea poleiului, conform meteorologilor.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o informare potrivit căreia în intervalul 19 februarie, ora 20:00 – 20 februarie, ora 18:00, în nordul, nord-estul şi local în centrul teritoriului, iar din dimineaţa zilei de sâmbătă (20 februarie) şi în regiunile sud-vestice, respectiv pe arii restrânse în cele sudice, vor fi perioade în care se vor semnala precipitaţii sub formă de ninsoare şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ploaie, care vor favoriza formarea poleiului.

La munte va ninge, temporar.

Ninsorile vor fi, în general, moderate cantitative, iar cantităţile de precipitaţii vor depăşi pe arii restrânse 10 – 15 l/mp şi se va depune strat nou de zăpadă, pe alocuri consistent.

Cum va fi vremea în Capitală

În București, vremea va fi închisă sâmbătă, când vor fi condiţii de ninsoare, lapoviţă şi ploaie.

Conform ANM, de vineri seara, de la ora 20:00, şi până sâmbătă, la ora 18:00, în Capitală cerul va avea înnorări. Din dimineaţa zilei de sâmbătă (20 februarie) se vor semnala precipitaţii, slabe cantitativ, sub formă de ninsoare, lapoviţă şi ploaie, timp în care vor fi condiţii şi de producere a poleiului. Vântul va sufla în general slab, iar temperatura minimă va oscila între -4 şi -2 grade Celsius, în timp ce maxima termică a zilei de sâmbătă se va situa în jurul valorii de 3 grade Celsius.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro