Sari direct la conținut

Numărul parlamentarilor care au plecat din grupul PNL a urcat la 15. Senatorul Ion Iordache, ultimul care a urmat exemplul lui Ludovic Orban

HotNews.ro
Numărul parlamentarilor care au plecat din grupul PNL a urcat la 15. Senatorul Ion Iordache, ultimul care a urmat exemplul lui Ludovic Orban

Numărul parlamentarilor liberali care au părăsit grupul parlamentar PNL a urcat marți la 15 după ce și senatorul Ion Iordache și-a anunțat dezafilierea, urmând exemplul fostului președinte Ludovic Orban.

”Am decis să demisionez din grupul PNL din Senat și voi rămâne senator neafiliat politic. Este un act de protest față de actuala conducere a partidului care ia decizii fără consultare și care urmărește doar interesele grupului care a acaparat partidul.

Am amânat acest moment sperând că, măcar în ultimul ceas, noua conducere a PNL să-și amintească despre misiunea grea asumată anul trecut, să reformeze România și să o transforme într-un adevărat stat de drept”, a scris Iordache pe Facebook.

Fostul preşedinte PNL Ludovic Orban a plecat din grupul parlamentar liberal pe 26 octombrie. Exemplul său a fost urmat de mai mulţi parlamentari liberali, care au rămas însă membri ai formațiunii politice.

Până acum şi-au anunţat dezafilierea de la grupurile parlamentare ale PNL Alexandru Kocsis, Ovidiu Florean, Ion Ştefan, Ionel Dancă, Constantin Şovăială, George Ionescu, Luminiţa Barcari, Adrian Oros, Bogdan Bola, Claudiu-Martin Chira, Nicolae Giugea, Antonel Tănase, Gabriel Plăiaşu și Ion Iordache.

Citește și:

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro