Sari direct la conținut

O delegatie a Patriarhiei va aduce sambata seara cu un avion special Lumina Sfanta de la Ierusalim

HotNews.ro
Lumina Sfanta de Pasti, adusa de la Ierusalim, Foto: basilica.ro
Lumina Sfanta de Pasti, adusa de la Ierusalim, Foto: basilica.ro

Cu binecuvantarea Patriarhului Daniel, in seara zilei de sambata, o delegatie condusa de Preasfintitul Parinte Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, va aduce Lumina Sfanta de la biserica Sfantului Mormant din Ierusalim cu un avion special, inchiriat de Patriarhie, informeaza Biroul de presa al Patriarhiei.

Lumina Sfanta va fi oferita la slujba de Inviere (orele 24.00) de Preafericitul Daniel clerului si credinciosilor prezenti la Catedrala patriarhala.

Protoieriile din Arhiepiscopia Bucurestilor si alte eparhii ale Patriarhiei Romane din sudul tarii sunt invitate sa trimita delegati la Aeroportul international Henri Coanda (salonul oficial) in seara zilei de 30 aprilie 2016, la orele 18.30, pentru a primi Lumina Sfanta de la Ierusalim.

De la Aeroportul International Henri Coanda, Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi dusa in Transilvania si Banat cu doua avioane de mici dimensiuni la Satu-Mare (cu escala la Sibiu si Cluj-Napoca) si Timisoara pentru clerul si credinciosii ortodocsi, iar un alt avion va duce Lumina Sfanta la Bacau si Suceava, pentru Moldova si Bucovina.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro