Sari direct la conținut

O femeie a fost înjunghiată de soț în sediul unei primării din Iași

HotNews.ro
Pompierii Smurd, ambulanta, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Pompierii Smurd, ambulanta, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Un bărbat și-a fugărit soția până în sediul primăriei Belcești, județul Iași, unde a înjunghiat-o de mai multe ori în spate, potrivit Ziarul de Iași.

Cei doi soți locuiesc separat și se află în proces de divorț, potrivit publicației locale.

Femeia a ajuns luni la primăria Belcești pentru a rezolva treburi administrative. Aceasta s-a întâlnit cu o soțul ei în curtea instituției, unde au început să se certe.

Bărbatul a vrut să o lovească, iar femeia a fugit în sediul primăriei, unde a fost urmărită de soț și înjunghiată de mai multe ori cu un cuțit.

Victima a fost ajutată de către angajații primăriei, care au chemat poliția și ambulanța. Agresorul a fost prins de polițiști.

  • „La data de 04.12.2023, IPJ Iași a fost sesizat cu privire la faptul că, pe fondul geloziei, o femeie a fost înjunghiată de către soțul său, în zona spatelui, cu un obiect tăietor/înțepător, în timp ce se aflau în incinta Primăriei localității Belcești. Victima, în stare de semiconstienta, a fost preluată de un elicopter SMURD. Autorul se află în custodia poliției. Persoanele nu sunt cunoscute cu stări conflictuale.
  • Din primele verificări a rezultat că cei doi soți nu mai locuiau împreună, fiind în procedură de divorț, iar în cursul dimineții, femeia s-a prezentat la sediul Primăriei loc. Belcești pentru rezolvarea unor probleme administrative, unde a fost urmărită de autor”, a transmis poliția.
ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro