Sari direct la conținut

O femeie a fost mușcată de lupi într-un safari park de lângă Paris

HotNews.ro
O femeie de 37 de ani a fost rănită grav și se află la terapie intensivă după ce a fost atacată de lupi în timp ce făcea jogging în ZooSafari Thoiry, de lângă Paris, relatează AFP.
lupi, Foto: Terje Brannfjell | Dreamstime.com
lupi, Foto: Terje Brannfjell | Dreamstime.com

Incidentul a avut loc duminică dimineața, ora locală 9.00, în timp ce victima făcea jogging.

Victima locuia la o cabană din parcul zoologic Thoiry, însă, potrivit primelor informații, s-a abătut de la zona principală, „ a intrat în zona lupilor, traversând două sisteme de securitate, un șanț și un dispozitiv electric, destinat să împiedice plecarea animalelor”

Ea a fost rănită la „gât, gambă și la spate”, iar rănile îi pun viața în pericol. În acest caz s-a deschis o anchetă. 

Ea a traversat pe jos zona care este accesibilă doar cu mașina, a spus pentru AFP directorul executiv (CEO) al Wow Safari Thoiry, Christelle Bercheny.

Victima a fost apoi atacată de trei lupi.

Bercheny a spus că femeia rănită era „conștientă și stabilă” când a părăsit parcul.

La începutul zilei, procurorul de la Versailles, Maryvonne Caillibotte, a declarat pentru AFP că a fost dusă la spital în regim de urgență absolută.

CEO-ul a adăugat că indicatoarele reamintesc „regulile de supraviețuire” care trebuie urmate în parc.

„Suntem în proces de analiză a tuturor împrejurărilor care ar fi putut duce la acest accident”, a conchis Christelle Bercheny, precizând că o anchetă internă era deschisă și că nu știe încă dacă evenimentul a avut loc din cauza unui defect tehnic sau din cauza unei erori umane.

INTERVIURILE HotNews.ro