Sari direct la conținut

O femeie din Buzău și-a chemat soțul în ajutor după ce a făcut un accident. Polițiștii l-au încătușat și trimis la Psihiatrie imediat ce a ajuns la fața locului

HotNews.ro
Poliția Română, Foto: Shutterstock
Poliția Română, Foto: Shutterstock

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost încătuşat de poliţişti şi internat ulterior la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, după ce a devenit recalcitrant şi a început să se certe cu oamenii legii, nemulţumit de faptul că soţiei sale, implicate într-un accident rutier, i-a fost întocmit dosar penal.

„În noaptea de 4 spre 5 iulie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău au fost sesizaţi cu privire la faptul că a avut loc un accident rutier, pe bulevardul Stadionului, în municipiul Buzău. Din primele verificări efectuate la faţa locului, a reieşit că, în timp ce conducea autoturismul dinspre Şoseaua Nordului către bulevardul Nicolae Bălcescu, o conducătoare auto, de 30 de ani, din Buzău, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei şi ar fi acroşat 4 autoturisme parcate. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală”, a transmis IPJ Buzău.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia şi-ar fi chemat în ajutor soţul.

În momentul în care a ajuns la faţa locului, bărbatul a început să se certe de poliţiştii. Mai mult decât atât, ar fi sunat la 112 fără a avea vreo urgenţă.

„Ulterior, soţul şoferiţei, un bărbat de 35 de ani, din municipiul Buzău, a manifestat un comportament recalcitrant, iar poliţiştii au procedat la imobilizarea şi încătuşarea acestuia. De asemenea, în timp ce se afla la faţa locului, bărbatul a apelat S.N.U.A.U. 112 fără a avea o urgenţă. Întrucât bărbatul a continuat să manifeste un comportament agresiv, acesta a fost transportat şi internat la Spitalul de Psihiatrie şi Pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca. Totodată, bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform OUG 34/2008 privind organizarea şi funcţionarea Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă şi Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, a informat IPJ Buzău.

Potrivit sursei citate, bărbatul s-a ales cu o amendă în valoare de 3.000 de lei. (sursa: Agerpres)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro