Sari direct la conținut

O mașină a zburat peste parapet și a căzut la intrarea în Pasajul Lujerului, pe linia de tramvai / Circulația tramvaiului 41 a fost blocată

HotNews.ro
O mașină a zburat peste parapet și a căzut la intrarea în Pasajul Lujerului, pe linia de tramvai / Circulația tramvaiului 41 a fost blocată
Accident Pasaj Lujerului; Sursa: STB

Un accident neobișnuit s-a produs, miercuri, în Sectorul 6 al Capitalei. Un șofer a pierdut controlul volanului și a zburat cu mașina de pe șosea în Pasajul Lujerului, pe linia de tramvai, transmite STB. Circulația tramvaiului 41 este blocată. Pentru preluarea fluxului de călători STB  înființat linia naveta 641.

 
UPDATE 16:00 S-a reluat circulația tramvaielor pe sensul de deplasare dinspre bd. Timișoara către Șos. Virtuții, transmite Brigada Rutiera. Circulația a fost redeschisă în pasaj.

„Posibilă cauză a accidentului:  șoferul autorismului a pierdut controlul volanului și a plonjat în pasaj, blocând circulația tramvaielor liniei 41, pe sensul spre Piața Presei. La fața locului sunt echipaje de la Brigada de Poliție Rutieră , echipe ale salvatorilor dar și echipele tehnice ale STB”, a transmis STB.

Potrivit informațiilor transmise de Brigada Rutieră, mașina a ieșit din parcarea centrului comercial Plazza România, a pătruns pe spațiul verde și lovit gardul de protecție al Pasajului Lujerului, după care a căzut pe plafon.

„Astăzi, în jurul orei 14:07, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un accident rutier în zona Pasajului Lujerului din sectorul 6.

Din primele informații, conducătorul unui autovehicul a ieșit din parcarea centrului comercial Plazza România, a pătruns pe spațiul verde și lovit gardul de protecție al Pasajului Lujerului, după care a căzut pe plafon.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului autovehicului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul transmis de Brigada Rutieră.

Poliția efectuează cercetări la fața locului pentru determinarea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier.

Traficul rutier în zona de producere a accidentului este restricționat pe sensul de deplasare dinspre Bd. Timișoara către șos. Virtuții.

INTERVIURILE HotNews.ro