Sari direct la conținut

O învățătoare de la școala din Bragadiru a evacuat toți copiii din clasă, după ce au usturat-o ochii

HotNews.ro
O învățătoare de la școala din Bragadiru a evacuat toți copiii din clasă, după ce au usturat-o ochii

​O învățătoare de la Școala numărul 1, din Bragadiru, a scos toți elevii clasei la care preda afară din unitatea de învățământ și a alertat și părinții, după ce au usturat-o ochii în timpul orelor de curs, ea urmând să dea explicații inspectorilor școlari pentru gestul său. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Ilfov au precizat, pentru Mediafax, că învățătoarei au început să îi lăcrimeze ochii în timp ce se îndrepta spre fereastra clasei.

În acel moment, fără a se consulta cu directorul școlii, ea le-a spus tuturor elevilor că trebuie să părăsească sala de clasă și au ieșit cu toții în curtea unității de învățământ.

Mai mult decât atât, cadrul didactic i-a sunat pe părinții copiilor și le-a spus că trebuie să vină să îi ia de la școală, pentru că e posibil să fie afectați de substanțele cu care se dezinfectează școala.

Ulterior, precizează sursa citată, deși nicio altă persoană nu s-a simțit rău, la fața locului a fost chemată o echipă a Direcției de Sănătate Publică, care a constatat că totul este în regulă.

Oficialii ISJ Ilfov spun că, începând din 20 ianuarie, în școală se administrează, în fiecare seară, cloramină, cu o concentrație de 2%, dar acest lucru nu este un pericol pentru elevi și cadrele didactice.

În cursul zilei de joi o echipă de la Inspectoratul Școlar va merge pentru a discuta cu învățătoarea, aceasta urmând să dea explicații pentru modul în care a alertat pe toată lumea, deși nu a existat nicio problemă.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro