Sari direct la conținut

O persoană și-a dat foc la Spitalul Penitenciar Poarta Albă / 34 de persoane au fost evacuate

HotNews.ro
Pompieri, Foto: Inquam Photos / George Călin
Pompieri, Foto: Inquam Photos / George Călin

Un incendiu a izbucnit, marţi, la Spitalul Penitenciar Poarta Albă, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Din primele informaţii, o persoană şi-a dat foc în cadrul unităţii respective, scrie News.ro.

34 de persoane au fost evacutate în curte, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea.

La faţa locului s-au deplasat cinci echipaje SMURD, şase maşini de stingere, o autospecială pentru transport victime multiple, două autoscări.

„Din primele informaţii, este vorba despre o victimă care s-a autoincendiat. Incendiul a fost lichidat la 13.32. Se procedează la ventilarea spaţiilor”, au anunţat reprezentanţii ISU Dobrogea, citați de News.ro. 

Pentru consiliere în situaţii de criză suicidară puteți contacta în zilele de Vineri, Sâmbătă și Duminică, între 19:00 – 07:00 la numărul de telefon 0800 801 200 (apelabil gratuit la nivel naţional din orice reţea) sau prin email în formatul 24/7 la sos@antisuicid.ro.

De asemenea, puteți apela Helpline-ul depreHUB – 0374.456.420, linie telefonică gratuită antidepresie pentru asigurarea de suport primar pentru depresie și anxietate. Este singurul helpline cu program 24 de ore, 7 zile din 7.

INTERVIURILE HotNews.ro