Sari direct la conținut

O primăriță din Bihor și soțul ei, care ar fi bătut un fost procuror cu un cleşte de tăiat metal, au fost trimiși în judecată pentru tentativă de omor

HotNews.ro
Livia si Petrica Barlau, Foto: ebihoreanul.ro
Livia si Petrica Barlau, Foto: ebihoreanul.ro

Primărița din localitatea bihoreană Brusturi, Livia Bârlău (PSD), şi soţul său au fost trimişi în judecată pentru tentativă de omor, fiind suspectaţi că l-au bătut pe un fost procuror, în incinta unei firme, după care l-ar fi abandonat acolo. Petrică Bârlău ar fi lovit victima inclusiv cu un cleşte de tăiat metal, relatează News.ro.

Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată:

– în starea de arest preventiv a inculpatului B.F.P., în vârstă de 50 ani, domiciliat în com. Brusturi, jud Bihor, şi

– în starea de arest la domiciliu a inculpatei B.L.D., în vârstă de 46 ani, domiciliată În comuna Brosturi, jud Bihor,

Potrivit procurorilor, în 29 septembrie, în jurul orelor 13:30 – 14:00, cei doi l-ar fi lovit pe un bărbat de 62 de ani, care se afla în incinta unei societăţi comerciale din localitatea Brusturi, unde funcţionează un depozit pentru materiale de construcţii. Incidentul a avut loc în contextul unui schimb de replici şi al unor acuze reciproce între victimă şi celălalt bărbat, pe fondul unei stări conflictuale preexistente.

„În timpul agresiunii, persoana vătămată B.I. a fost trântită la pământ de suspectul B.F.P., după care acesta din urmă a lovit în continuare victima, de mai multe ori, peste corp şi în zona capului cu un cleşte de tăiat metal având lungimea de aproximativ 40 de centimetri. Concomitent, suspecta B.L.D. a lovit victima, care se afla căzută la pământ, în repetate rânduri, peste corp şi în zona capului cu mâinile şi picioarele”, se arată în comunicatul ttransmis, luni, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

În urma agresiunii, victima a suferit mai multe leziuni traumatice, cele mai grave fiind la nivelul cutiei craniene (fractură craniană), care necesită 30 de zile de îngrijiri medicale, şi o fractură la un picior, care necesită 100 de zile de îngrijiri medicale.

După încetarea agresiunii, bărbatul a rămas căzut la pământ în magazin, iar cei doi agresori au plecat fără să se îngrijească de starea victimei şi fără să solicite ajutor medical pentru aceasta.

Potrivit e-bihoreanul.ro, cei doi agresori erau primarul PSD din Brusturi, Livia Bârlău, şi soţul său, Petrică Bârlău. Aceştia l-ar fi agresat pe un fost procuror, Ioan Bodogai.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Bihor.

Citește și:

O femeie primar din Bihor și soțul ei, reţinuţi pentru tentativă de omor după ce l-ar fi bătut pe un fost procuror cu un cleşte de tăiat metal

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro