Sari direct la conținut

[P] Aplicaţii mobile care-ţi revoluţionează timpul liber. Descoperă ce apps nu trebuie să ratezi

Aplicaţii mobile care-ţi revoluţionează timpul liber
Aplicaţii mobile care-ţi revoluţionează timpul liber, Sursa Foto - emag.ro

Telefonul mobil îţi e cu adevărat util când îl foloseşti ca să îţi îmbogăţeşti viaţa. De multe ori, reţelele sociale sau aplicaţiile de streaming îţi consumă timpul, fără să îţi aducă un plus de valoare. De aceea, e timpul să foloseşti smartphoneul ca să câştigi timp liber de calitate şi să te bucuri de activităţi frumoase.

Află ce aplicaţii nu trebuie să ratezi vara aceasta, dacă vrei să te bucuri de activităţi cool:

Yoga

Yoga se numără printre cele mai cool activităţi pe care le poţi alege în timpul liber. Te ajută să îţi antrenezi corpul, dar şi mintea, promovează relaxarea şi susţine recuperarea musculară. Vestea bună e că nu trebuie să cheltui sume imense de bani ca să te bucuri de Yoga, ci o poţi practica acasă sau în grădină, cu ajutorul aplicaţiilor potrivite.

O mulţime de aplicaţii mobile oferă antrenamente de Yoga, de la variante intense, ce antrenează tot corpul şi până la clase de Yoga pentru relaxare. Majoritatea aplicaţiilor se pot instala pe orice tip de telefon, de la Honor Magic 6 şi până la Samsung A54 sau iPhone 13, 14 ori 15.

Printre cele mai iubite aplicaţii se numără DownDog, Asana Rebels şi Alo Moves.

Meditaţie

Meditaţia, o activitate ce îţi poate transforma timpul liber în clipe de relaxare preţioase, se poate practica aproape oricând şi oriunde. Meditează în parc, în grădină, în living sau în pat, înainte de culcare, doar acordă câteva minute acestei activităţi. Sesiunile de meditaţie promovează relaxarea, ajută la gestionarea stresului şi pot creşte capacitatea de concentrare.

Ca să meditezi mai uşor, aplicaţiile potrivite îţi sar în ajutor. Un app dedicat acestei activităţi include tips & tricks, sesiuni ghidate, melodii relaxante şi o mulţime de alte funcţii smart, de la cronometru şi până la secţiune de journaling. Calm, Healthy Minds şi HeadSpace se află în topul preferinţelor la capitolul aplicaţii dedicate meditaţiei.

În funcţie de tipul de aplicaţie pe care-l alegi, ai opţiunea de a achiziţiona programe de meditaţie sau de a folosi funcţiile de bază ale anumitor aplicaţii 100% gratuit.

Poţi instala aplicaţii de meditaţie pe o mulţime de telefoane şi sisteme de operare. Dacă vrei un telefon performant, care să îţi permită să descarci o mulţime de aplicaţii, alege Honor Magic 6. Cu Honor Magic 6 poţi avea nu doar aplicaţiile preferate de meditaţie la un click distanţă, ci şi o mulţime de alte apps utile. Pentru bugetele mici, Honor Magic 6 Lite e varianta câştigătoare.

Limbi străine

Învăţarea unei limbi străine te ajută să îţi antrenezi creierul, dar şi să câştigi skilluri valoroase pe piaţa muncii. Când cunoşti mai multe limbi străine poţi să te bucuri de mai multe oportunităţi de joburi, în domenii diverse, de la inginerie la marketing sau vânzări.

Nu e niciodată prea târziu să înveţi o limbă străină, iar în prezent, telefonul te poate ajuta să parcurgi procesul de învăţare fără să ai nevoie de meditaţii sau cursuri intensive. Aplicaţiile dedicate limbilor străine sunt din ce în ce mai folosite. Ce-i drept, au avantaje imbatabile. Preţurile sunt prietenoase, iar anumite variante oferă chiar module gratuite, le poţi folosi oricând ai chef, pentru cât timp ai chef şi nu trebuie să pleci de acasă.

Fie că vrei să înveţi engleză sau spaniolă, fie că ai vrea să descoperi suedeză, chineză sau turcă, aplicaţiile pentru învăţarea limbilor străine sunt aici să te ajute. Tu decizi în ce ritm înveţi şi cum îţi organizezi timpul.

Majoritatea modelelor de smartphone suportă astfel de apps, de la iPhone şi până la Honor Magic 6, Samsung Galaxy sau Samsung Seria A.

Aplicaţiile mobile aduc un plus de valoare timpului tău, dacă alegi să le foloseşti smart. Cu ajutorul aplicaţiilor potrivite te poţi bucura de mişcare, relaxare sau chiar de resurse educative, care să îţi aducă noi oportunităţi. Optează pentru aplicaţiile potrivite şi renunţă la cele ce îţi consumă inutil cea mai preţioasă resursă: timpul.

INTERVIURILE HotNews.ro