Sari direct la conținut

Primarul ales al Slatinei: Sâmbăta trecută, unul dintre viceprimari a chemat o companie municipală să îi facă curat acasă / Îl am filmat

HotNews.ro
Primarul ales al Slatinei: Sâmbăta trecută, unul dintre viceprimari a chemat o companie municipală să îi facă curat acasă / Îl am filmat
Mario de Mezzo - Foto: Agerpres

Primarul ales al municipiului Slatina, Mario De Mezzo, afirmă că, după ce PSD a pierdut alegerile locale, unul dintre viceprimarii oraşului a chemat la el acasă, într-o comună de lângă municipiu, utilaje şi oameni ai unei companii municipale să îi facă curăţenie în curte, transmite News.ro. El promite că după ce va prelua mandatul, va avea o discuţie pe acest subiect cu conducerea companiei care şi-a trimis oamenii şi utilajele să facă curăţenie în curtea viceprimarului.

„Partea cea mai ciudată pentru mine este că ei se poartă în continuare ca nişte vătafi pe moşie. Sâmbătă, în urmă cu o săptămână, unul dintre viceprimari a chemat la el acasă, la o comună lângă Slatina, Compania municipală de Dezvoltare Urbană să-i facă curăţenie în curte. Şi Compania de dezvoltare urbană a venit cu o autoutilitară şi cu utilaje şi i-a făcut, cu oamenii companiei, într-o zi de sâmbătă, curăţenie în curte.

Îl am filmat. Domnul viceprimar la bustul gol cu angajaţii de la dezvoltare urbană îşi curăţa casa cu utilajele şi echipamentele companiei. Decenţa mea mi-ar fi spus că dacă am pierdut alegerile măcar nu mai fac ilegalităţi din astea care pot fi demonstrate foarte uşor”, a afirmat Mario De Mezzo sâmbătă, în emisiunea Insider Politic, la Prima Tv.

Acesta remarcă faptul că nu s-a întâmplat „nimic public” şi dă asigurări că va discuta acest subiect atunci când va prelua mandatul de primar. 

„Vă asigur că va fi una dintre primele discuţii pe care le voi avea când voi deveni primar. Îl voi ruga pe directorul companiei municipale să vină la mine, îi voi arăta imaginile şi îl voi întreba în ce calitate utilajele, maşina şi oamenii Companiei de dezvoltare urbană au muncit în curtea viceprimarului, în ce calitate? Ce se întâmplă cu acele costuri? Sâmbătă, oamenii pot face ce vor ei cu timpul lor, dar nu cu utilajele companiei municipale”, adaugă liberalul.

E susţine că social-democraţii fac „de la găinării până la jafuri mari” la nivelul administraţiei locale din Slatina.

INTERVIURILE HotNews.ro