Sari direct la conținut

Rareș Bogdan îi cere lui Ludovic Orban să-l scoată din sondajele PNL pentru Primărie

HotNews.ro
Rares Bogdan si Ludovic Orban, Foto: Hotnews
Rares Bogdan si Ludovic Orban, Foto: Hotnews

​Europarlamentarul Rareș Bogdan a afirmat, luni, că nu vrea să candideze la locale și că îi va cere premierului Ludovic Orban să îl scoată din sondajele PNL privind propunerile pentru Primăria Capitalei.

El a precizat că speră ca președintele Iohannis să nu-i ceară să candideze la Primărie.

„Mă rog la Dumnezeu să nu-i dea acest gând și să nu mă cheme. Sper să mă cheme să susțin candidatul. Să îmi spună să îl ajuți pe x sau să îl ajuți pe y. O să vorbesc dimineață cu Ludovic Orban să mă scoată de pe chestionarele de sondaje. Eu am spus că nu candidez. Nu are rost să mă măsoare. Eu stau bine. Fiecare om își alege un drum în viață”, a declarat Rareș Bogdan, la România TV, întrebat dacă va candida la Primăria Capitalei dacă va fi chemat de Klaus Iohannis la discuții în acest sens.

Reacția vine în contextul în care surse liberale au afirmat, pentru Mediafax, că președintele PNL Sector, Ciprian Ciucu, șeful PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, europarlamentarul Rareş Bogdan şi şeful Cancelariei premierului Ludovic Orban, Ionel Dancă urmează să fie măsurați într-un sondaj de opinie, începând de luni.

Sursa: Mediafax

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro