Sari direct la conținut

Robert Negoiță spune că nașa sa, Gabriela Firea, l-a ignorat când s-au întâlnit la o nuntă: „Pur și simplu nu m-a salutat” / Firea invocă Codul bunelor maniere

HotNews.ro
Robert Negoita si Gabriela Firea, Foto: Colaj foto / Sursă: Inquam Photos
Robert Negoita si Gabriela Firea, Foto: Colaj foto / Sursă: Inquam Photos

Robert Negoiță și Gabriela Firea, cândva în relații excelente, foști colegi în PSD, au ajuns în punctul în care primarul sectorului 3 se plânge că s-au întâlnit la o nuntă, iar Gabriela Firea – care este nașa sa – l-a ignorat: „Pur și simplu nu m-a salutat”. În replică Gabriela Firea invocă Codul bunelor maniere și continuă să îl acuze de trădare pe Negoiță.

Robert Negoiță a fost întrebat, la Digi 24, care mai este relația sa cu Gabriela Firea, iar primarul sectorului 3 a relatat un episod petrecut în urmă cu câteva luni, când s-ar fi întâlnit la o nuntă.

  • „Cred că s-a întâmplat acum vreo 4-5 luni de zile, mult înainte de scandal (scandalul privind azilele groazei – n.r.). Eram la o nuntă. Viața asta face să avem și prieteni comuni.
  • Pur și simplu eram la o nuntă la o masă alăturată unde erau și Gabi Firea și Florin Pandele. I-am văzut și normal că m-am ridicat și m-am dus să-i salut.
  • Pur și simplu nu m-a salutat, s-a întors așa, a văzut că sunt eu și nu m-a băgat în seamă. Asta e Gabi Firea.
  • I-am zis lui Florin: „măi, ziceți-mi care e ideea, că eu nu vin să vă siluiesc, nu vreți să vă salut, nu vă salut,nu mă rog de nimeni”. Și mi-a zis : „Robert, îmi cer scuze.. Gabi mi-a cerut să nu te salut”. Asta e relația, asta definește relația Robert Negoiță – Gabi Firea”, a declarat Robert Negoiță.

Reacția Gabrielei Firea

Gabriela Firea neagă însă și admite doar că nu s-au pupat.

  • „Mai multe familii de la acea cununie sunt martore că l-am salutat pe Robert și eu, și Florin, am ciocnit și paharul de șampanie.
  • Nu m-am ridicat să ne pupăm, e adevărat.
  • Codul bunelor maniere precizează clar că o femeie și un domn mai în vârstă nu se ridică în picioare de la masă pentru a salută un bărbat, respectiv un domn mai tânăr.
  • Eu normal că sunt îndreptățită să fiu supărată pentru trădarea de acum trei ani”, a transmis Gabriela Firea, conform Digi 24.

Cândva în relații excelente, Gabriela Firea și finul său, Robert Negoiță, au ajuns să se acuze reciproc de trădare în timpul alegerilor locale din 2020. Fostul primar general al Capitalei a susținut atunci că a pierdut un nou mandat la Primăria Capitalei din cauza „trădării” lui Robert Negoiță.

Robert Negoiță s-a apărat la acea vreme susținând că Gabriela Firea este propriul său inamic și „victima propriei dorinţe de mărire”, fiind „terorizată de paranoia” că el şi-ar fi dorit să „atace ulterior fotoliul de primar general”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro