Sari direct la conținut

„Să nu se supere nimeni pe mine, dar ucrainenii au venit ca la Eurovision…”

HotNews.ro
„Să nu se supere nimeni pe mine, dar ucrainenii au venit ca la Eurovision…”
Cătălin Oprișan, Foto: CRISTIAN NISTOR / AGERPRES FOTO

Victoria categorică, România – Ucraina 3-0, de la Euro 2024 a provocat enorm de multe comentarii. În studioul ProTV, după miezul nopții, jurnaliștii și invitații au discutat și despre colapsul fotbalistic al echipei de staruri a Ucrainei. 

„Ucrainenii nici nu știu ce i-a lovit”, a spus Costin Ștucan, moderatorul studioului ProTV de la finalul zilei de ieri, cea în care România a obținut prima sa victorie la un turneu final, la un asemenea scor, după aproape 100 de ani. 

Ștucan a citat din The Guardian, care a elogiat spiritul de luptă al României. Invitat în emisiune, Florin Răducioiu a spus că „nu vreau să iau cu nimic din meritele echipei noastre, dar într-adevăr Ucraina a fost de nerecunoscut”.

Ștucan a explicat că înfrângerea vedetelor mult mai scumpe ale Ucrainei le-a picat cu atât mai greu cu cât meciul a avut încărcătură emoțională aparte pentru ei. A fost prima participare majoră a „naționalei” galben-albastre de când a început războiul.

„Fiecare jucător a venit cu steagul țării”, a explicat ziaristul.

A intervenit celălalt jurnalist din platoul ProTV, Cătălin Oprișan. El a spus că „Apropo de steaguri și de emoții. Să nu se supere nimeni pe mine, dar ucrainenii au venit ca la Eurovision… La Eurovision merge cu emoții, aici e fotbal și nu ține. E cu 11 contra 11 și bate cine e mai bun”, a încheiat Cătălin Oprișan. 

INTERVIURILE HotNews.ro