Sari direct la conținut

San Sebastian Cheesecake, desertul viral care, la prima vedere, pare o mare ratare în bucătărie. Unde poți să-l mănânci în București 

HotNews.ro
San Sebastian Cheesecake, desertul viral care, la prima vedere, pare o mare ratare în bucătărie. Unde poți să-l mănânci în București 
San Sebastian Cheesecake. Sursa foto: Dreamstime.com

La prima vedere, cheesecake-ul basc San Sebastian pare o încercare ratată de a face un desert: capătă formă perfect imperfectă, plus aerul că l-ao uitat în cuptor și l-ai ars. 

Acest cheesecake simplu, copt, creat în 1990 de Santiago Rivera, pare să fie, poate că nu peste tot, dar îndeajuns de prezent încât Times să scrie, la un moment dat,, despre o budincă neașteptată care “a rupt internetul”.

Sigur, la viralizare a ajutat un pic  și Nigella, când a adăugat rețeta în cartea ei “Cook Eat Repeat”.  

Apoi, via Instagram și TikTok, acest desert a cucerit marile orașe ale lumii și, evident, a ajuns și la București. În oraș sunt mai multe restaurante care au inclus în meniu destul viral, originar din nordul Spaniei.

Citește, pe B365.ro, unde poți să mănânci, în București, San Sebastian Cheesecake.

Sursa foto: Dreamstime.com

INTERVIURILE HotNews.ro