Sari direct la conținut

Sănătate la pachet. Comanzi de la Tazz și ai parte de reduceri la consultații, investigații imagistice și analize medicale la Regina Maria!

Sănătate la pachet. Comanzi de la Tazz și ai parte de reduceri la consultații, investigații imagistice și analize medicale la Regina Maria!
Foto: Shutterstock

Te-ai gândit vreodată că o simplă comandă de mâncare îți poate aduce mai mult decât satisfacerea poftelor? Regina Maria, în colaborare cu Tazz, te invită să adopți obiceiuri alimentare echilibrate și să beneficiezi de discounturi de 20% pentru analize, investigații de imagistică și consultații medicale.

În 2023, cel mai frecvent produs comandat de pe Tazz a fost pizza: în medie 207 de pizza pe oră, adică aproape 5.000 de pizza zilnic. Comoditatea și rapiditatea sunt principalii factori care contribuie la alegerea acestui fel de mâncare zilnic. Cu toate acestea, echilibrul este esențial într-un stil de viață sănătos. Chiar dacă alegi să mănânci pizza, poți să o faci alături de o salată sau diverse tipuri de legume. Nu doar că vei consuma mai puțină pizza, dar legumele furnizează vitaminele și mineralele esențiale organismului. În plus, vei avea parte de discountul de 20% la analize medicale în cadrul Regina Maria.

Cum funcționează campania: Pașii pentru a obține reducerea de 20% la Regina Maria

Tot ce trebuie să faci este ca la următoarea comandă să incluzi și un preparat sănătos: mâncăruri pe bază de fructe și legume.

Apoi, poți folosi bonurile emise în perioada 22 iulie 2024 – 22 octombrie 2024 pentru a programa servicii de sănătate până pe 31 octombrie 2024.

Mai exact, iată pașii de urmat:

  1. Comandă mâncare sănătoasăAlege preparate sănătoase de la restaurantele partenere Tazz și adaugă-le în coș. Asigură-te că preparatele includ salate sau feluri de mâncare pe bază de fructe și legume, care nu au fost prăjite.
  2. Păstrează bonul fiscal – Asigură-te că bonul fiscal include un preparat sănătos și este emis în perioada campaniei (22 iulie 2024 – 22 octombrie 2024).
  3. Programează-te la Regina Maria – Sună la 021.9268 sau folosește formularul online pentru a te programa la orice clinică Regina Maria.
  4. Prezintă bonul în clinică – La momentul programării, prezintă bonul fiscal pentru a beneficia de discountul de 20%.

Discountul de 20% este valabil pentru următoarele servicii disponibile în Reteaua de sănătate Regina Maria:

  • Analize de laborator (exceptând analizele genetice și testele PCR)
  • Consultații și investigații (inclusiv endoscopii și colonoscopii)
  • Servicii de imagistică (radiografie, CT, RMN, mamografie, osteodensitometrie etc.)

Pentru mai multe detalii și regulamentul complet al campaniei, vizitează pagina Regina Maria și Tazz livrează discounturi sănătoase sau solicită informații în clinicile Regina Maria din București și din țară.

Cum ar trebui să arate o alimentație sănătoasă

Iată câteva reguli pentru a te ghida cum să îți organizezi dieta.

Fă din legume și fructe baza mesei tale – ½ din farfurie. Cu cât mai multă culoare, cu atât mai bine: broccoli, morcovi, ardei grași, sparanghel, dovlecel – toate aceste legume sunt benefice pentru organism.

Optează pentru cereale integrale – ¼ din farfurie. Cerealele integrale precum grâu integral, orz, grâu neprocesat, quinoa, ovăz, orez brun și alimentele făcute din acestea, precum pastele integrale – au un efect mai blând asupra zahărului din sânge și a insulinei decât pâinea albă, orezul alb și alte cereale rafinate.

Puterea proteinelor – ¼ din farfurie. Peștele, carnea de pasăre, fasolea și nucile sunt toate surse sănătoase și versatile de proteine – pot fi adăugate în salate și se potrivesc bine cu legumele pe farfurie. Limitează consumul de carne roșie și evită carnea procesată precum baconul și cârnații.

Uleiuri vegetale sănătoase – cu moderație. Alege uleiuri vegetale sănătoase precum cel de măsline, canola, soia, porumb, floarea-soarelui, arahide și altele, și evită uleiurile parțial hidrogenate, care conțin grăsimi trans nesănătoase. Amintește-ți că „sărac în grăsimi” nu înseamnă „sănătos”.

Bea apă, cafea sau ceai. Evită băuturile zaharate, limitează laptele și produsele lactate la una-două porții pe zi și limitează sucul la un pahar mic pe zi.

Activitatea fizică este importantă pentru controlul greutății. Încearcă să te miști măcar 30 de minute pe zi, iar dacă ai un job static, fă pauze de 10 minute la fiecare 50 de minute de stat la birou. Mergi pe loc, plimbă-te sau  dezamorțește-ți corpul.

Pe termen lung, sedentarismul în combinație cu o dietă haotică poate duce la boli grave precum diabetul, care are complicații dintre cele mai grave.

Echilibrul este cheia succesului. Nu trebuie să consumi doar salate sau fructe. Poți să îți faci poftele nesănătoase din când în când, dacă incluzi în masa ta și o salată mare. Te va face să te saturi mai rapid, limitând cantitatea de mâncare nesănătoasă și te va ajuta la digestie, asigurându-ți necesarul de vitamine și minerale zilnic.

Articol susținut de Regina Maria