Sari direct la conținut

Scandal într-un spital din București. Încăierarea dintre două familii s-a prelungit până în camera de gardă

HotNews.ro
Scandal într-un spital din București. Încăierarea dintre două familii s-a prelungit până în camera de gardă
Cameră de urgență într-un spital Foto: Anna Bizon / Alamy / Alamy / Profimedia

Poliția municipiului București anunță că un scandal a avut loc, sâmbătă dimineață, în camera de gardă a unei unități spitalicești din Sectorul 2. Potrivit primelor informații, disputa dintre două familii în orașul Pantelimon s-a soldat cu mai mulți răniți, care apoi au fost urmăriți de către rivali până în camera de gardă a spitalului.

„Din verificările efectuate până în acest moment a rezultat presupunerea rezonabilă că, în urma unui conflict care ar fi avut loc, între două familii, în orașul Pantelimon, mai multe persoane ar fi fost rănite. Ulterior, persoanele vătămate au ajuns la un spital din Sectorul 2 al Capitalei”, a precizat Poliția Capitalei.

Persoanele ajunse la spital au fost urmărite până la spital de mai multe persoane care aveau obiecte contondente. A urmat o altercație în urma căreia a fost distrus un monitor din camera de gardă.

Poliția a fost sesizată prin apel la 112, însă în momentul în care oamenii legii au ajuns la spital, agresorii plecaseră.

„În acest moment se fac verificări pentru identificarea și depistarea persoanelor în cauză. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 9, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, se mai spune în comunicatul Poliției Capitalei.

Un incident similar a avut loc, vineri seara, și la Constanța, unde un agent de pază de la Spitalul Județean a fost agresat de către un pacient.

Poliţiştii desfăşoară în continuare cercetări într-un dosar deschis pentru infracțiunea de lovire sau alte violenţe.

INTERVIURILE HotNews.ro