Sari direct la conținut

Sebastian Lazaroiu a postat pe Facebook o imagine trucata cu o jurnalista a Antenei 3 dupa gratii. Bogdan Oprea si-a cerut scuze in numele presedintelui Basescu

HotNews.ro
Imaginea trucata cu Mihaela Barzila, Foto: Captura Antena 3
Imaginea trucata cu Mihaela Barzila, Foto: Captura Antena 3

Analistul Bogdan Chirieac a solicitat Presedintiei un punct de vedere cu privire la postarea pe pagina de Facebook a consilierului prezidential Sebastian Lazaroiu a unei imagini trucate care o prezenta pe Mihaela Barzila, jurnalista a Antenei 3, dupa gratii. Purtatorul de cuvant al sefului statului, Bogdan Oprea, a intervenit telefonic in emisiunea „La ordinea zilei” de la Antena 3 si si-a cerut public scuze in numele presedintelui Romaniei, Traian Basescu, tinand sa precizeze ca regreta acea postare, care nu reprezinta opinia Administratiei Prezidentiale.

Postarea lui Lazaroiu era insotita de comentariul „Noua grila de programe” si reprezenta o aluzie directa la citarea, joi, la DNA, a lui Mihai Gadea si Mugur Ciuvica. Fotografia a fost stearsa de pe Facebook dupa cateva ore.

Radu Tudor, joi seara, la Antena 3: „In 26 din 27 de state ale UE consilierul zbura, presedintele zbura, si incepea si o ancheta penala. Daca tu vrei sa pui gratii unei televiziuni.”

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro