Sari direct la conținut

Ședință Comitetului Executiv al PSD: Pe agendă depunerea unei moțiuni de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban și chestiuni organizatorice privind congresul PSD

HotNews.ro
Ședință Comitetului Executiv al PSD: Pe agendă depunerea unei moțiuni de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban și 
chestiuni organizatorice privind congresul PSD

Liderii PSD se întrunesc, marți, la Parlament, în prima ședință a Comitetului Executiv din acest an, pentru a discuta despre depunerea unei moțiuni de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban și despre congresul PSD care urmează să aibă loc în februarie.

Potrivit liderului interimar al PSD, Marcel Ciolacu, social-democrații urmează să înceapă, în cadrul ședinței, strângerea de semnături pentru depunerea unei moțiuni de cenzură privind demiterea

Cabinetului Orban în următoarea sesiune parlamentară.

Discuțiile programate să înceapă la ora 12.00 ar urma să vizeze și o eventuală strategie a partidului în ceea ce privește alegerile anticipate dorite de PNL și președintele Klaus Iohannis.

În timp ce PNL consideră că alegerile anticipate ar trebui organizate odată cu localele, UDMR susține ideea organizării de alegeri parlamentare mai devreme cu trei săptămâni înainte de locale.

Pe de altă parte, ALDE nu susține demersul de grăbire al alegerilor parlamentare. Marcel Ciolacu a fost ironic, duminică, la Călărași, afirmând că dacă vor fi organizate alegeri anticipate, Ludovic Orban nu va mai fi premier și poate spune acest lucru „în scris”.

PSD va discuta, în CEx-ul de marți, și chestiuni organizatorice privind congresul partidului care urmează să aibă loc în luna februarie.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro