Sari direct la conținut

Sir Ian McKellen anunță că se simte bine după accidentul „șocant” suferit săptămâna aceasta

HotNews.ro
Sir Ian McKellen in probabil cel mai cunoscut rol al sau, Foto: Moviestore Collection / Shutterstock Editorial / Profimedia Images
Sir Ian McKellen in probabil cel mai cunoscut rol al sau, Foto: Moviestore Collection / Shutterstock Editorial / Profimedia Images

Actorul britanic Sir Ian McKellen, cunoscut la nivel internațional pentru interpretarea lui Gandalf în filmele „Stăpânul inelelor”, a transmis că se simte bine după accidentul grav suferit pe care l-a suferit luni noaptea, relatează BBC.

Actorul în vârstă de 85 de ani a spus într-un mesaj publicat pe pagina sa de „X”, fosta rețea Twitter, că „așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă la muncă” și că se așteaptă să se recupereze „complet” după ce a căzut luni seara de pe scenă în timpul unei reprezentații la Londra a piesei de teatru Player Kings, fiind grav rănit.

Societatea britanică de radiodifuziune a transmis că după ce acesta a căzut „s-au aprins luminile” și „actorul a urlat”, moment în care angajații teatrului s-au grăbit să îl ajute. Spectatorii au fost evacuați din sala de teatru și spectacolul a fost anulat.

Un spectator intervievat de BBC a catalogat incidentul ca fiind „foarte șocant”. „Din câte am putut să văd, el era conștient deoarece cerea ajutor”, a spus acesta.

Charlie Johnson, un jurnalist londonez care a fost la piesa de teatru, a scris luni noaptea pe pagina sa de „X” că „tocmai am fost martor la Ian McKellen rănindu-se grav după ce a căzut de pe scenă la Teatrul Noël Coward”.

„Sir Ian putea fi auzit urlând de durere pe măsură ce plasatorii s-au grăbit să îl ajute. Spectacolul anulat în timp ce el este tratat de ambulanțieri”, a relatat jurnalistul.

Sir Ian McKellen spune că medicii l-au asigurat că se va însănătoși rapid

Un reprezentant al teatrului a dat însă asigurări într-un comunicat remis presei ulterior că, după discuții cu medicii, colegii săi sunt ușurați să afle că Sir McKellen „se va recupera rapid și pe deplin” și că actorul este „într-o dispoziție bună”.

În mesajul pe care l-a publicat pe „X”, primul după accident, actorul a mulțumit oamenilor pentru „sprijin și mesajele pline de bunătate”, dar și medicilor, despre care spune că le va rămâne „profund îndatorat”.

„Rănile mele au fost diagnosticate și tratate de o serie de experți, specialiști și asistente… Ei m-au asigurat că recuperarea mea va fi completă și rapidă și sunt entuziasmat să mă întorc la muncă”, a spus el.

Înainte de acest mesaj producătorii piesei de teatru în care joacă au anunțat că reprezentațiile vor fi amânate până joi.

Deși a devenit cunoscut publicului din întreaga lume datorită intepretării sale din filmele Stăpânul inelelor și Hobbitul, Sir Ian McKellen este un actor de teatru realizat, el primind de-a lungul carierei sale nu mai puțin de 6 Premii Laurence Olivier, decernate de Societatea de Teatru Londoneză pentru excelență în această artă a spectacolului.

INTERVIURILE HotNews.ro