Sari direct la conținut

Șoferul care a murit în accidentul grav din Capitală era soțul femeii stropite cu benzină în Parlament / El era angajat SPP

Șoferul care a murit în accidentul grav din Capitală era soțul femeii stropite cu benzină în Parlament / El era angajat SPP
Accident INQUAM Photos / George Calin

Bărbatul care a murit joi dimineața după ce nu a acordat prioritate unui tramvai pe Șoseaua Progresul din București era soțul femeii care a fost stropită cu benzină de bărbatul care a dat foc, marți, unei încăperi din Palatul Parlamentului, scrie observatornews.ro

Bărbatul care și-a pierdut viața în urma accidentului din trafic era și angajat al Serviciului de Protecție și Pază (SPP), conform surselor observatornews.ro. În momentul în care s-a produs accidentul el se afla în timpul liber. 

Accidentul s-a produs în jurul orei 7:20, în Sectorul 5 al Capitalei. Bărbatul care a murit în urma impactului a virat stânga fără să se asigure, moment în care a fost lovit de tramvai. 

Vatmanul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind 0, însă, în urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, au rezultat indicii cu privire la posibila prezenţă în organism a substanţelor psihoactive. 

„Facem precizarea că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la sediul INML pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanţe interzise”, a transmis Brigada Rutieră.

Conform unor surse citate de Antena 3 CNN, vatmanul a afirmat în fața polițiștilor că face un tratament și a arătat și o rețetă în acest sens.

Circulaţia tramvaielor pe şoseaua Progresului a fost restricţionată pe ambele sensuri de deplasare preț de câteva ore. 

Vă reamintim că un incendiu a avut loc marți la prânz la Palatul Parlamentului, într-un magazin de suveniruri aflat în zona de intrare a vizitatorilor de la Camera Deputaților, unde un bărbat a aruncat cu benzină

Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate. Suspectul a fost arestat după 10 ore, după ce a reușit inițial să plece din zona incendiată fără să fie prins.

INTERVIURILE HotNews.ro